Favorieten

Ashes to Ashes

Alternatieve namen: Ashes to Ashes

Game Ashes to Ashes - een echte zeldzaamheid. Schuif het duurde bijna twintig jaar geleden, maar ook vandaag is het de gamers vertrouwen. In speelde dit project, spelen en zal miljoenen van onze landgenoten en hun "collega's" spelen over de hele wereld. Kwaliteit is nogal een oud spel laat zich om te concurreren met de moderne meesterwerken geymerskogo kunst. En hoewel de graphics in as tot as slecht (die in principe is het niet verwonderlijk, omdat het niet noodzakelijk dat het spel is gemaakt eind 1996 vergeten, en op een bepaald moment een zeer persoonlijk ) achtig spel.

Ashes to Ashes pc vertelt ons absoluut onwerkelijk tijden. Zoals met de meeste computerspelletjes jaren negentig (die op het moment, is het vermeldenswaard, was niet erg veel), is dit gebaseerd op de beschrijving van de gebeurtenissen in de toekomende tijd. Echter, dit project bleek heel succesvol en origineel - niet voor niets dat, op het einde, vergeet dan niet over het tot vandaag. Bovendien zijn veel gamers vinden dit "zeldzaamheid" is veel interessanter dan de meeste moderne games.

Om het spel genoeg beginnen to Ashes to Ashes downloaden. Gewend aan de moderne spelen gamers springen distributies voor Ashes to Ashes lijken kinderachtig geklets. Alle benodigde installatie bestanden worden gedownload in seconden. En om te zeggen dat het project soepel kan draaien op elke moderne computer toestellen, ook niet lijken de moeite waard.

In Ashes to Ashes zal moeten spelen van tijd tot tijd om op het grondgebied van speciale arena's, die werden gemaakt als een "plaats van het doden." De bevolking van de toekomst kan me niet voorstellen een betere entertainment dan de beschouwing van moord. Dit alles is erg doet denken aan middeleeuwse gladiatorengevechten. 'S Werelds grootste bedrijven sponsoren de gevechten arena's, en mensen krijgen van deze bloedige schouwspel gek leuk - zo blijkt, ziet brutale realiteit van de toekomst.

Speel Ashes to Ashes interessant, ondanks de schaarste van sommige van de plot. Het landschap en landschappen veranderen voortdurend. Van baan naar baan verandert met uniformen en wapens. Tinteling en de ernst van het spel plot geeft het verhaal van vreemdelingen, omdat die, strikt genomen, en beginnen alle belangrijke kwesties - de boze aliens te inspireren hun agressieve geest in zogenaamde gladiatoren. Vanwege deze recente verleden neigingen verliest geweten en eer, steeds volledig oncontroleerbaar moordmachines.

Van elke gemonteerd to Ashes to Ashes video, kunt u begrijpen wat je karakter zal moeten alle inwoners van de wereld te bevrijden van de invasie van monsters. U wordt achtergelaten op de besmette grondgebied arena's, waar het nodig zal zijn om alle te vernietigen zonder uitzondering gladiatoren weerwolven, de "slechte" hersenen vallen uit je slachtoffers na de nederlaag vernietigen.

Dit project is ideaal voor liefhebbers van games als Duma of Postel - eenvoudige bediening en gekke actie zal helpen slagen voor uw vrije tijd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more