Bladwijzers

Assassins Creed 3

Alternatieve namen: Assassins Creed 3

Zoals je kon raden, de ontwikkelaars van Creed de legendarische project Assassin's op onze lauweren worden niet gebruikt om te blijven. Zoals blijkt uit een nieuw deel - het spel Assassins Creed 3. Het belangrijkste kenmerk van het project is dat nu het is gemaakt door speciaal ontworpen nieuwste motor Anvil Volgende. Nieuwe motor development team bereidde zich voor op de vrijlating van meer dan drie jaar. Alles is ontworpen vanuit het niets, en zeker alle resultaten inspanning worden gevoeld. Ongekende animatie zal u niet onberoerd laten, en nu in het derde deel van het spel dat u tevreden zult zijn met motion-capture technologie en alle geneugten van het gebruik van kunstmatige intelligentie. Animatie in het derde deel van Assassins Creed 3 pct zo realistisch dat de gameplay heel anders wordt ervaren. En als je de dynamische verandering van het weer en de seizoenen, intrigeerde me goed herinner, is het niet?

Game Assassin Creed 3 lang en zorgvuldig ontwikkeld en waarom vandaag wordt terecht beschouwd als een van de meest kwalitatieve en succesvolle. Het spel vindt plaats in 1775. Op dit moment, samen met de hoofdpersoon moet je terug naar Amerika. Plaatselijke kolonies zijn op de rand van rebellie. Je karakter - een huurmoordenaar genaamd Connor. Hij beloofde om de vrede en de vrijheid van de mensen te houden, met alle middelen. Voor de uitvoering van de plannen Connor, moet je de oorlog te verklaren zijn vijanden - mensen uit een enorme echte wereld. Samen met Connor moet je lange routes door te overwinnen door de smalle straten van de stad en de uitgestrekte slagveld. Op de terugweg ontmoet je vele legendarische figuren die in geslaagd om hun naam te schrijven in de Amerikaanse geschiedenis, met wie je het gezicht van de vijand gemaakt.

Zo kunt u gemakkelijk beginnen met het spelen Assassin Creed 3, moet u toegang sleutels kopen. Inderdaad, is tot op heden de toegang tot het project betaald. Dit doet echter geen miljoenen gamers te stoppen uit de hele wereld.

Nu werd Assassins Creed 3 game nog gevaarlijker, omdat het gevaar loert overal. Dus je hoeft met je held zal elke methode gebruiken om de overwinning op de vijanden te bereiken. U bent vrij om te bedenken sluwe militaire strategie├źn en plannen, of om te genieten van alle beschikbare wapens.

Om het spel te starten, moet u Assassins Creed 3 client te downloaden en te installeren op uw computer. Je held heeft instinct perfecte roofdier ontwikkelde, zo rustig en stil jagen hun prooi voor hem makkelijker. Na de aanschaf van toegang tot alle deelnemers in Assassin Creed 3 te spelen zal zijn om de vrije breed arsenaal aan wapens te gebruiken. U kunt de eerste persoon die de tactiek van geheime oorlogvoering van toepassing zijn.

Die revolutie, waarvan wij spraken in de geschiedenis boeken is radicaal verschillend van uw persoonlijke revolutie te beginnen waar u alleen hoeft te Assassin Creed 3 downloaden. Realisme in het spel boeit en fascineert geïmplementeerd. Aan boord van het schip, in een rustige straat of op het slagveld - zo echt kijken landschappen en personages - alles wat je kunt zijn persoonlijke aanwezigheid voelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more