Bladwijzers

Assassins Creed 4: Black Flag

Alternatieve namen: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - de meest aantrekkelijke spel volgens zelfs de meest fervente critici van de moderniteit. Alle specificaties van het project verbeterd. Nu het schema zal intenser worden, meer realistische animaties, en de plot is nog spannender en interessanter. Het nieuwe project zal worden uitgevoerd volledig open wereld waarin zullen er ongeveer 50 grote locaties. Nu spelers zullen beschikbaar zijn voor de grote steden en kleine dorpen kun je Maya-ruïnes bezoeken, een kijkje op de suikerplantages en bezoek de jungle, een bezoek aan de bekende havens en onontgonnen grotten.

Game Assassin Creed 4 plaatst je in de dagen van piraterij. Al het spel vindt plaats in 1715 in het Caribisch gebied. Nu piraten - de echte meesters van niet alleen water, maar ook op de grond. Deze mensen zijn het bevorderen van hun eigen beleid op basis van hebzucht en wreedheid. Op de grond, wetteloze. In dit deel van het spel de nadruk ligt op zeereizen, piratenschepen, water gevecht. Assassin Creed 4 instelling op uw computer, kunt u kiezen tussen de verschillende soorten schepen. Onmiddellijk na het invoeren van het project aan een partij beschikbaar te stellen aan persoonlijke schip, genaamd Galka zal zijn. Hen en je zal de eerste keer naar Assassins Creed 4 pct spelen, het, kunt u wijzigen en te ontwikkelen op basis van hun eigen wensen en behoeften.

Het nieuwe deel van Assassin Creed zal beschikbaar zijn drie grote steden

1. Havana.

2. Kingston.

3. Nessau.

Je karakter zal in staat zijn om zijn eigen team te kiezen. Een grote kans voor het spel Assassins Creed 4 kunt u een speciale duikklok, die een gedetailleerde studie van de zeebodem naar wrakken kunt gebruiken. Uw schip staat zal zijn om andere schepen aan te vallen en te plunderen hen.

Hoe zich verklaren de ontwikkelaars, Assassin Creed 4 Black Flag - de meest complete versie van het spel. De belangrijkste held van het project zal zijn moedige Edward Kenva. Dit is een jonge piratenkapitein die door zijn combat skills en dapperheid is erin geslaagd om het respect van andere zeelui en piraten krijgen. Het is moeilijk te geloven, maar zelfs Blackbeard sprak zijn respect voor de jonge dappere man ... en trok in een oud conflict dat het verdwijnen van alle gebouwd door piraten bedreigde.

Om het spel te starten, moet u toegang sleutels kopen en downloaden Assassins Creed 4 op uw computer. Alle deelnemers aan het project zijn tal van nieuwe opdrachten en taken, te overwinnen die meer plezier zal zijn. In tegenstelling tot eerdere projecten, het vierde deel is nog niet vertaald in het Russisch, maar dit feit moet je niet in verlegenheid brengen - controle is makkelijk te leren op een intuïtief niveau.

Zodra u kunt downloaden Assassin Creed 4, zul je zien hoeveel controle het spel verbeterd en vergemakkelijkt. Bijvoorbeeld, kan de hoofdpersoon bezit kap onzichtbaarheid toen hij gelooft dat hij zou kunnen worden in gevaar, en neem het automatisch uit wanneer het gevaar geweken is.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more