Bladwijzers

Assassins Creed: Brotherhood

Alternatieve namen: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Brazerhud is een fantastische multiplayer-game van het Franse bedrijf Ubisoft Montreal, ontwikkeld in het genre Action-adventure. De tijdsperiode van de gebeurtenissen is het einde van XV in het begin van de zestiende eeuw. Scène Italië. Weergave van een derde persoon. Volledige doorloop duurt 15 uur. Er zijn zowel singleplayer- als multiplayer-modi. De essentie van het spel is de uitvoering van talloze missies, spannende gevechten met verschillende computerpersonages en echte tegenstanders tegenover andere gebruikers. Op de locaties van het spel wordt gevochten tussen de edele huurmoordenaar Ezio Auditor da Firenze en de Tempelridders in Rome. Je belangrijkste tegenstanders zijn vertegenwoordigers van de Borgia-clan. De verhaallijn ontwikkelt zich in een chronologisch kader. Gebruikers hebben de mogelijkheid om de verhaalmissies opnieuw af te spelen. Een interessant moment dat in onze dagen uit het verleden is overgegaan en dan terugkeert. Eenmaal in onze tijd ontmoet je de hoofdpersoon van deze periode - Desmond Miles, die een manier heeft gevonden om de Animus 2-machine te gebruiken. 0 om informatie over hun voorouders te lezen en over te dragen naar het verleden. Maar het hoofdpersonage van de historische lijn is Ezio Auditor da Firenze. Daarnaast zijn er veel personages, waaronder legendarische persoonlijkheden als Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli of Caterina Sforza. Door te besluiten om AssassinsCreed: Brotherhood te downloaden, kunt u een duik nemen in de sfeer van de afgelopen eeuwen en een duizelingwekkende reis maken die herinnerd zal worden voor levendige avonturen.

Laten we zeggen dat het spel AssassinsCreed: Brotherhood je aandacht heeft getrokken en dat je er graag meer over wilt weten. Aangezien dit project de derde game is uit de Assassin's Creed-serie, is het handig om te overwegen hoe dit product verschilt van de vorige. De plot van het spel is een voortzetting van de gebeurtenissen van de originele versie. Sommige veranderingen leden vechtsysteem. Nu zijn gevechten dynamischer en agressieve aanvallen zijn meer welkom dan pogingen om een ​​contract te sluiten. Omdat je beleid vaak beledigend van aard is, is het verstandig om soldaten aan te nemen en op te leiden. Je zult je moordenaars overal in de stad kunnen plaatsen en effectief weerstand bieden aan de druk van vijanden, waaronder gewone soldaten, officieren, ontduikers, Zwitserse bewakers, schutters, supporters, boeven, gangsters en hermetisten, en wolvenmannen. Er zijn veranderingen in het arsenaal. Vanaf nu is AssassinsCreed: Brotherhoodhet pantser zelfs nog diverser. De speler mag allerlei hulpmiddelen gebruiken die helpen zijn doelen te bereiken. Poison darts, parachutes, dubbel verborgen messen, verborgen wapens, geavanceerde vliegtuigen, stationaire wapens en vele andere dingen worden je geïmproviseerde middelen. Een belangrijke rol wordt gespeeld door speciale functies. U kunt bijvoorbeeld adelaarsvisie inschakelen en zeer snel de situatie op het slagveld beoordelen. AssassinsCreed: Brotherhood-video bij het inschakelen van een Eagle-weergave verandert als volgt: ongewenste objecten worden samengevoegd met de achtergrond (geen doorkijk meer), vijanden worden in rood weergegeven, bondgenoten zijn blauw, kostbaarheden en schuilplaatsen zijn wit gemarkeerd en de doelstellingen van de taak zijn geel. Zo hebt u de mogelijkheid om eenvoudig onopvallende objecten te detecteren en de tactische situatie te beoordelen.

Na het uitvoeren van de een na de andere, verdien je speelgeld en ontwikkel je. Met elke stap word je krachtiger, beter uitgerust en daardoor zelfverzekerder. Je zult dol zijn op de veelzijdigheid van de gameplay. Overigens is er nog een reden waarom je het spel AssassinsCreed: Brotherhood zou moeten downloaden. Kies een speelstijl en gebruik de modus die meer naar de smaak is, het recht van elke gebruiker. Je kunt alleen spelen of multiplayer-modi proberen, waarvan nummer acht. Dit zijn Gezocht, Gecompliceerd Gezocht, Alliantie, Moeilijke Alliantie, Moord, Jagen, Escort, Jagen op kisten. Kortom, verveel je niet! Doe mee en zie het zelf!

 

Assassins Creed: Brotherhood