Bladwijzers

Assassins Creed: Revelations

Alternatieve namen: Assassins Creed: Revelations

Game Assassins Creed: Revelations - het laatste deel van een serie van games die vertellen over Ezio Auditore. Hoewel nog steeds in het tweede deel van het spel gespeeld voor ons en een hete jonge Ezio in Broederschap van de hoofdpersoon is volwassen en geplukt wijsheid, in dit project, kijkt hij merkbaar oud. Het doel van dit deel van het spel - de puntjes op de «i», waarbij antwoorden te krijgen op de meest intieme vragen. Met dit doel en stuurde Ezio naar Constantinopel, waar de belangrijkste verhaal ontvouwt spel.

Assassins Creed: Revelations pc is een multi-user project, dus naast het spannende verhaal biedt veel nieuwe vrienden met dezelfde enthousiaste gamers zoals jij. Volgens de overlevering is dit deel is gecorrigeerd veel fouten, spannend spelers, en voegde vele nieuwe functies die te verbeteren en maken het spel interessanter.

Endpoint reizen - Constantinopel - de stad waar u het grootste deel van de speeltijd door te brengen in de Assassin Creed Revel. Het is verdeeld in verschillende gebieden:

Constantijn.

Beyazid.

Imperial.

Galata.

Echter, een klein deel van het spel zal u helpen terug naar het oude dorp gaan - Cappadocië. Dit is een legendarische gebied wereldwijd bekend om zijn fantastische rotskloosters.

Om het spel te starten, moet u toegang sleutels kopen, downloaden Assassins Creed: Revelations en installeer het spel op je computer. In dit nieuwe project, hebben de makers besloten om het concept van de distributie van een aantal niet-kernactiviteiten en side quests veranderen. Nu zullen ze willekeurig worden uitgegeven aan spelers. Naast het project Assassins Creed: Revelations is veranderd, of liever meerdere gemoderniseerd gevechtssysteem. Dus, bijvoorbeeld, zijn vereenvoudigde karakters uitgevoerd counters van diefstal functie toegevoegd direct tijdens het gevecht, de mogelijkheid van een snelle dood. Is enigszins gewijzigd en uitgebreid het bereik van de mogelijkheden van het personage.

Op basis van een aantal van de uitspraken van projectontwikkelaars, kunnen we concluderen dat na het je lukt om Creed Revel downloaden Assassin, zult u weten dat een van de meest belangrijke wedstrijd van personen - Desmond, zal in een coma. En hetzelfde William, wiens stem kon de fans van het project in de intro van de "verdwijning van Leonardo" te horen zal vechten voor de terugkeer naar het leven. Voorts zij opgemerkt dat de verschijning van Desmond aantal veranderingen ondergaan.

Is veranderd het maximaal toegestane niveau van de Assassins, en nu level 15 spelers kunnen de titel krijgen "master assassin." Deze titel geeft de houder een aantal privileges. Bijvoorbeeld, als een meester assassin is de commandant, tijdens de aanval door vijandelijke troepen ze krijgt immuniteit.

Praten over dit project kan veel zijn, maar het is het beste om het spel Assassins Creed downloaden: Revelations en zorg ervoor dat alle voordelen ervan persoonlijk. Geloof me, het spel is echt de moeite waard!

 

Assassins Creed: Revelations