Bladwijzers

Assault Fire

Alternatieve namen: Assault Fire

Assault Fire online - gratis multiplayer fantastisch spel van militaire onderwerpen, de gebeurtenissen die zich ontwikkelen in de toekomst. Het project werd gemaakt door Tencent Games. Ontwikkelaars hebben geprobeerd om ervoor te zorgen dat de gebruikers zijn gewoon dom van ongelooflijke avonturen. Spelers zullen in 2018 worden vervoerd en nemen deel aan de oorlog tussen de twee facties. Weerstand en GSDU ontmoeten elkaar in verwarmde gevechten in de Midwest. Het is in dit gebied is de ontwikkeling van geschiedenis. Dankzij een moderne en kwalitatief hoogwaardige grafische engine Unreal 3 Engine, alles wat er rond gebeurt vangt haar realisme en dynamiek. Om te beginnen krijgt u twee personages, die elk behoort tot de verschillende facties. Na verloop van tijd kun je kopen voor jezelf en andere soldaten in de desbetreffende winkel. Samen met hun helden, kun je veel van schokkende gebeurtenissen, ervaringen met ongekende uitbarstingen van emotie ervaren en echt besteden hun vrije tijd de meest aangename manier!

De meeste gewone Assault Fire inschrijving neemt u mee op een kleurrijke locaties van het spel. Rond te kijken, kunt u deelnemen aan de gevechten, de eerste optie te kiezen de meest geschikte te vinden. Assault Brand kan spelen in dergelijke modi als PVE (strijd tegen computer bots en de prestaties actuele taken), PVP (epische gevechten op een groot slagveld, dat enkele duizenden spelers tegelijk kan inhouden) en PVP-X (unieke gevechten met verschillende regels en onverwachte situaties). Laten we eens een kijkje, wat voor soort personages verschijnen in al deze gevechten. Zoals gezegd, worden ze verdeeld in twee kamp. GSDU weerstand - een militair contingent soldaten voor het doel van de verdediging. Dergelijke elite helden als Max, Jason en Ivan kunnen veel, ze zijn makkelijk vast te pinnen elke opstand. De andere kant - het verzet. Deze rebellen die het niet eens zijn met de regels van de mega-bedrijven. Benedenwinds, Cartman en Dell behoren tot de beste vechters. Mensen verzamelden al de kracht om hun rechten te verdedigen en om de regering aan te vallen voor zulke dingen in orde. Zelfs wapens en technologie die ze hebben gestolen. En wat? Immers, ze moeten overleven en hoe je vecht tegen willekeur megabedrijven. De oppositie van deze twee groepen - het is iets ongehoord!

Met betrekking tot de ontwikkeling helden kunnen zeggen dat ze allemaal de mogelijkheid om te verwerven en vaardigheden te ontwikkelen. Hoe meer vaardigheden - die tastbare voordelen tijdens de volgende wedstrijd. Hier zijn een paar voorbeelden. Snelwissel, regeneratie, Adrenaline, Onzichtbaarheid, Magic genezing - dit zijn slechts enkele van de vaardigheden van een lange lijst van mogelijkheden. U moet de ontwikkeling van zijn personages te volgen om te gaan met alle genoemde taken voordat je Assault Fire spelen. Missy zijn de volgende: dagelijkse quests, clan missies, missie rankings. By the way, om het gemakkelijker maken om te gaan met de aanstaande beproevingen, dan kunt u lid worden van de clan. Samenwerken met bondgenoten om het spel nog interessanter Assault Fire spelen!

En tot slot zou ik willen opmerken over de plaatsen, waar het al het bovenstaande. De spelwereld bestaat uit een set kaarten die beschikbaar zal zijn voor u om te leren als je verder komt in de gameplay. Badplaats, USS, Plant 13, Rustig DOCK, Railway Station, Station Materiaal, Zwart sanitaire voorzieningen, Vrachtschip, ICE vesting Storm Canyon, Horror City - elk van deze heeft zijn kaarten strategische punten en bereidt u voor op een verscheidenheid van verrassingen. Doorgaan nu Assault Fire gratis spelen en je zal de beslissing geen spijt van. Veel succes!

 

Assault Fire online registratie