Bladwijzers

Asterix & Friends

Alternatieve namen: Asterix & Friends

Game Asterix & Friends - dit is een leuk spel over fascinerende reis van Asterix en zijn vrienden. Asterix & Friends online zal je een hoop positieve indrukken van hun favoriete games geven heeft helden van dit verhaal gegeven.

Game Asterix & Friends registratie geen enkel probleem opleveren, natuurlijk, als je bedreven in het Engels zijn. Om online in te schrijven heb je nodig:

1. Voer de officiële website van het spel.

2. Vul de hoofdpagina van de site nodige informatie over jezelf.

3. Vul je e-mailadres. Dit veld is verplicht in te vullen.

4. Voer een speciaal wachtwoord voor uw account.

5. Om het wachtwoord te bevestigen dat u nodig hebt om het opnieuw in te voeren.

6. Dan hieronder wordt u geïnformeerd over het spel. Als u geïnteresseerd in iets bent, zet een markering naast deze items.

7. Druk vervolgens op de knop « Speel nu gratis » .

De tweede manier om mee te doen in dit spel - is te registreren via Facebook.

Game Asterix and Friends is een online spel, dus vooral krachtig personal computer instellingen voor dit spel zijn niet nodig. Voor u, het allerbelangrijkste - het is te maken over high-speed internet.

Play Asterix & Friends U zult het creëren van hun eigen dorp met zijn collega Galliërs Asterix, Obelix, Dogmatiksu en andere beroemde personages wat je wenst.

In Asterix & Friends speel je tegen machtige Rome.

In Asterix & Friends Online zul je in staat om vrienden te maken, met ze chatten op het forum over de verschillende strategieën, de Gallische goden en vele andere dingen.

Bij het bouwen van huizen zul je zien dat er verschillende elementen, bijvoorbeeld in de bouw van residentiële gebouwen moeten kleine sleuven, en voor de productie moet je alleen gebruiken grote slots.

In het spel het belang om de middelen snel kan veranderen, eerst zul je hout, steen, voedsel nodig, en dan kan abrupt andere middelen nodig.

Game Asterix & Friends bieden u zelfs jagen. U zult wilde zwijnen jagen om een ​​smakelijke maaltijd.

Om te leren hoe je de gewenste site die u hoeft alleen maar de muisaanwijzer boven bewegen te krijgen.

Sinds de Galliërs niet willen slapen in de open lucht die je zal moeten "wachten" om huizen voor hen te bouwen.

Sommige Galliërs kan militair zijn, en als je ze een huis bouwen, en Construct een speer of ander wapen, kunnen ze zelfs de aanval van de Romeinen.

Vechten Romeinen is niet zo gemakkelijk. Ze uw weerstand serieus waarnemen. Zodra ze weten dat je niet wilt ze gehoorzamen, stuur een legioen op uw grondgebied. Je zult moeten wennen aan de Romeinen zal zijn op het grondgebied van uw tuin, waar ze zal het opzetten van een speciale patrouille.

U krijgt een unieke kans om je dorpelingen te trainen, zodat ze sterker worden.

Asterix & ses Amis - dit is de computer spel dat je zal herinneren aan je kindertijd, en bracht tijd op zoek naar een tv favoriete tekenfilm Asterix en Obelix.

 

Asterix & Friends online registratie