Bladwijzers

Asura Online

Alternatieve namen: Asura Online

Game Asura Online is een multiplayer role-playing game in het genre MMO , geeft de speler de mogelijkheid om hordes van monsters in het te vernietigen door een van de aangeboden lessen. Vanaf Asura O nLine velen van u denken aan de oude en bekende lijn van spellen Blizzard spelen - Diablo . Maar er is nog meer voorkeur voor de Aziatische motief, en het is duidelijk uit de Chinese game-ontwikkelaars.

Om te beginnen met het spelen van het spel Asura online Uw computer moet van een dergelijk systeem eisen:

 • CPU-frequentie - 2. 8 Hz of hoger
 • RAM - ten minste 1 GB
 • Harde schijf ruimte - 5 GB
 • Verbinding met het internet;
 • Toetsenbord,
 • Mouse.

Asura Online registratie eerste stap op weg naar het spel, voor deze moet je:

  1. Bezoek de officiële website van het spel Asura Online ;
  2. Geschoren registratie;
  3. Voer het e-mailadres;
  4. Maak een wachtwoord (aanbevolen burn)
  5. Accepteer de licentie-overeenkomsten;
  6. Volg deze link Download (Download)
  7. Installeren en configureren van de klant en je bent klaar om hordes van monsters te vernietigen zijn.

Game Asura O nLine gratis voor alle gebruikers van alle landen. Verheug u op een onvergetelijk avontuur door de wereld Asura Online , hele hordes van monsters van verschillende soorten van de ondoden tot fantastische draken. Om het vijandelijke leger gelijk de speler wordt aangeboden op het moment zes speelbare klassen:

 • The Monkey ;
 • De Goristro ;
 • De Raksa ;
 • Verbannen God ;
 • Fox Spirit ;
 • Dragonette.

Verbluffende graphics, levendige en echte wereld al op u wachten. Prachtige vertolking van weerseffecten, dageraad, regen, mist, zonsondergang, zon verblinding en onheilspellende duisternis van de nacht geven het spel Asura Online geweldige sfeer.

Spannende PVP (player versus player) vecht luchtschip in formaat 2 vs 2. Groot aantal spells en abilities voor elke klasse. Het unieke van elke klasse is om te kunnen vechten op hun eigen manier, om toe te slaan op de vijand van achter te dekken of zijn hoofd direct uitvoeren met een bijl of een spreuk van een afstand, dat is waarschijnlijk de arme man te raken. Kerkers, raids, de communicatie met de spelers in real time al deze charmes zijn hier bijeen, we kunnen ze alleen maar op te halen.

Legendary uitrusting, wapens, armor fantastische gemak uw leven reist de wereld Asura online die is gebaseerd op de beroemde reis naar het Westen, maar net als veel games uit China, de wereld fascineert en inspireert rente. Mythische wezens, golems naar je gooit met grote stenen keien vliegen hippogriffs en onontgonnen hoeken van magie wachten op u in deze fantastische wereld. Dus als je van games zoals Diablo of Titan Quest dan moet je gewoon niet aan dit meesterwerk van de Chinese ontwikkelaars.

Om de interesse te wekken raden aan de herziening van de trailer voor het spel.

Kan in Asura Online is gratis te spelen, maar de items die u wilt kopen voor het geld.

Denk je dat je al begrijpt dat om het spel online te spelen Asura Online heel interessant en de moeite waard. Dus hier u wacht.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more