Bladwijzers

Athanaton

Alternatieve namen: Athanaton Immortal Warriors

Voordat je online Athanaton - de ongeziene wereld gevechten onsterfelijke krijgers! Er is geen twijfel over bestaan: deze gratis browser spel mag niet buiten je aandacht gaan.

Athanaton online game niet nodig heeft voor de lancering niets ontoegankelijk: u hoeft alleen een internetverbinding en een moderne browser (Google Chrome versie 5 hebben. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10, etc. ), Ondersteunt Flash Player versie 10. 0 of hoger.

Doe mee met het spel Athanaton kan verrassen degenen die hun rekeningen in sociale netwerken (Hyves, Facebook, Twitter, etc. ) Als ze in staat om het spel direct van hen te voeren zal zijn. Als u niet tot de bovengenoemde gebruikers van netwerkbronnen, je hebt slechts twee velden in te vullen:

1) een geldig e-mail;

2) Password, die is ontworpen om uw game-account te beschermen tegen hackers. Het is daarom wenselijk dat het niet te simpel en uit letters en cijfers.

Volgende Athanaton online registratie wordt u gevraagd om te lezen en accepteer de Algemene voorwaarden. U kunt zich ook aanmelden voor gaming nieuws (gewoon laten of schakel het juiste vakje) te ontvangen. Door te klikken op "Verzenden", zal u een proces genaamd Registratie Athanaton voltooien.

Om te beginnen echt het spel te spelen online Athanaton, moet eerst beslissen over de server (als je niet kan schelen, stoppen bij de aanbevolen), en vervolgens naar - om de pagina te openen - geef uw naam (de naam voor erkenning op de middelen van het spel) . Onmiddellijk Athanaton online spel wordt u om een ​​van de tekens te selecteren, te leren over waar u kunt detail door te klikken op groepen van troepen voor je:

1) Conan - geleide leger Phoenix (uitstekende bescherming niet aflatende aanval +)

2) Witch Atelanta - Vlam Cavalerie (snelheid aanvallen en magische kracht)

3) Kratos - Phalanx hamer (plus een verwoestende aanval magische eenheid)

4) augustus - Goud cavalerie (belangrijkste wapen - pijlen, vult de ziel)

5) Richard I - Cavalerie met kruisbogen (gepantserde betaling)

6) Robin Hood - Soul Hunters (+ vernietigende ziel boom druk op het moreel van de vijand);

7) Beowulf - Strijders Sneeuw (snelheid + magie, het verlagen vijand moreel)

8) Orianthi - Boogschutters met sneeuw schild (versterkte bescherming + "Circular hinderlaag" Vult de voorste gelederen van de vijand in verwarring).

Om je held te trainen, moet je het spel online te spelen Athanaton een behoorlijk lange tijd, zodat u beter uw spel elke dag leren ze hoe te beginnen met de training. Alle veranderingen in de eigenschappen van het karakter en de troepen te vinden door naar hun profiel. By the way, hier is een functie, als de reïncarnatie van de held. Het wordt beschikbaar op de verwezenlijking ervan niveau van 51. Dit geeft de mogelijkheid van het krijgen van u terug naar het spelen Athanaton dezelfde held, maar het eerste niveau, alleen zijn leger veel sterker, en persoonlijke statistieken - zal niet veranderen.

Volg de volgende tips als je wilt spelen de Athanaton orde is met succes

Upgrade talrijke gebouwen. Leren hoe ze te verbeteren vanaf het begin, en niet later, zeker, spijt gemiste momenten.

Voer een taak die je speelt online Athanaton zal constant leveren. Voor elk met succes voltooide taken, krijg je geen kleine beloning voor je ontwikkeling.

Huur zoveel helden als nieuwe kansen.

Op de officiële site van de game heeft een Help-sectie met de titel Gids, die kan worden gevonden op elk gewenst moment je geïnteresseerd bent in informatie over het spel zijn.

Een laatste tip: vergeet niet de kans missen om fantastische tijd! Meld je nu aan!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more