Bladwijzers

Audition 2

Alternatieve namen: Audishn 2, audance, audishn, audens, audishion, auditie

Audition 2 online - dit is een nieuwe gratis online spel, waarbij de speler zal moeten gaan naar nachtclubs en bars, deel te nemen in de nacht dansen en borrels.

Online game Audition 2 is een muzikaal project waarbij het karakter zal niet alleen dansen, maar ook voor diverse dans trucs uit te voeren.

Audition 2 spel zal interessant zijn, natuurlijk, iedereen die het leuk vindt om te dansen!

Voor Audition 2 te spelen, hoeft niet ingewikkeld Audition 2 online registratie: online games, klikt u op de "Registreer" en vul bij de registratie velden

  • Gaming login
  • E-mail
  • Login voor forum (om te communiceren met andere spelers)
  • Geef geslacht, geboortedatum
  • Geef het wachtwoord

Klik vervolgens op "Registreren", ga dan naar de download pagina van de game client Audition 2 online (Dit spel vereist de installatie van de game client, voor meer stabiele werking en mogelijkheden van de gameplay). Erkennen dat de grootte van de klant - 2,5 GB.

Er zijn drie manieren om de client te downloaden:

1) Een standaard methode (aanbevolen)

2) Laden archief

3) Download Torrent

Na de installatie kunt u het spel start. Op dit, Registratie is Audition 2 afgewerkt. Aanbevolen hele map met het spel toe te voegen aan de lijst van uitzonderingen antivirus!

Minimale systeemvereisten:

Processor: Pentium 4 1. 8GHz

Geheugen: 1 GB

Video Card: NVIDIA Geforce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Harde schijf: 3 GB vrije ruimte

Besturingssysteem: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Geluidskaart compatibel met DirectX

Aanbevolen:

Processor: Pentium 4 2. 6GHz

Geheugen: 1 GB

Video Card: NVIDIA GeForce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128MB

Harde schijf: 3 GB vrije ruimte

Besturingssysteem: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Speel online game Audition 2 start door het creëren van je personage: kies het type van karakter en pas het uiterlijk. Daarna selecteert u een server en kanaal. Er zijn 3 server: Impulse, Sakura en Chocolade. Het selecteren van een van de servers, druk op de "Enter".

Omdat in de gaming stad in de winkel die je kunt kopen voor je personage kleding en accessoires, en een kleedkamer, kan een personage dingen gekocht proberen. U kunt uw haar stijl of kleur van de huid van het karakter te veranderen, in te gaan op de stijl studio. Online game Audishn 2 heeft zijn spel munt DEN en cache.

Online game Audishn 2 heeft een eigen Academy waarin de speler kan leren om het spel te beheren, en de belangrijkste vormen van dans. Daarnaast kun je het spel mentor te selecteren.

Audition 2 online game rijk is niet alleen winkels en een dansvloer, er zijn ook plaatsen waar je gewoon kunt chatten met andere spelers en speel minigames (voor een overwinning in een paar games, kunt u een goede beloning te krijgen).

Voor een beschrijving van elke functie zal een lange tijd duren, dus, beschrijf ze in dit korte overzicht is niet mogelijk. Als dit spel interesse heeft aangewakkerd, en kan niet wachten om het spel Audishn 2 online te spelen, ga naar registratie in het spel Audition 2, en neem de eerste stap in de richting van zijn droom van dansen. Dit spel heeft een vrij grote functionele en aangename sfeer, dus dat zal niet vervelen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more