Bladwijzers

Alliance of Valiant Arms

Alternatieve namen: Alliance of Valiant Arms, AVA

Alliance of Valiant Arms достаточноновыйММОшутер. Onderscheidende kenmerken van het spel - afbeeldingen van hoge kwaliteit en gedetailleerde tekening. De bottom line is hetzelfde, en wat andere shooters - u kunt heel vaak snel rennen en schieten spel AVA zal u de gelegenheid geven. Grafische engine van het spel ondersteunt de verbetering, die geavanceerde grafische mogelijkheden maakt. Deze dynamische spel zal u niet onberoerd laten als je van shooters en niet op zoek naar het spel, waar je iets lang en zorgvuldige gedachte nodig.

Plot van de game gaat ervan uit dat u zal toetreden tot de strijd om de wereldheerschappij. In rivaliteit om de heerschappij over de planeet komen twee strijdende partijen, clan, een van waar je moet beginnen. Slagveld een gigantische stad-metropool, waar de straten komen epische strijd.

Munitie in zeer divers, evenals de aard van de gevechten waarin je kunt deelnemen. Door een zorgvuldige en doordachte beelddetails strijd spel ziet er spectaculair uit, en kijken naar de gevechten interessant, niet alleen voor de deelnemers maar ook de fans. Het spel zal interessant zijn voor zowel enkele soldaten, en een teamspeler, te wijten aan het feit dat in het spel er als team gevechten en persoonlijke taken voor de spelers. Het selecteren van de juiste modus, kunt u binnen in de wereld van de collectieve strijd, hetzij om de missie alleen vervullen.

Character Classes AVA online [ _7_] zijn Sniper, Assault of Command team met de naam. Speciale sniper begrijpelijk dezelfde aanval is een meester van het gevecht op korte afstanden.

Wapens in het spel kan niet alleen geld, maar ook om in-game valuta te kopen. Ook in het spel kun je volledig veranderen de munitie. Game AllianceOfValiantArmsпредоставляет kans om de wapens volledig te veranderen in het spel: het beschikbaar voor peuken, vaten en andere items die nodig zijn in het spel spelers. Een kenmerk van dit wapen is dat het kan worden gemodificeerd en handige manier voor zichzelf.

Om het spel, kun je de registratie zo snel voorbij AVA beginnen. Als je eenmaal hebt leren spelen, zal beschikbaar zijn voor u veel bonussen. Omdat we te maken met een shooter, de belangrijkste bonussen je kunt krijgen voor schieten op vijanden. Naast het spelen, je gepompt karakter zal nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven, en vervolgens de titel. Geleidelijk aan, tijdens het spel, spel A. A. Hiermee beter te spelen: sneller herladen, wordt het gemakkelijker in het licht van de afnemende meeropbrengst. Als gevolg daarvan, het karakter loopt sneller en beter schieten.

Als je wilt spelen AVA , dit spel heeft een aantal voordelen. Het is gratis, dus het enige kan spelen. Shooter is een zeer populaire versie van het spel dat is geliefd bij veel gebruikers. Het spel waardige ontworpen graphics, zijn er verschillende vormen van strijd, en het totale aanbod van wapens heeft meer dan 70 eenheden. In AVA spelen zijn als professionele spelers van shooters en beginners en iedereen zal hun deel van plezier te krijgen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more