Bladwijzers

Vanguard Online

Alternatieve namen: Avangard Online

Speel het spel Vanguard Online zal blij zijn bijna alle fans van geavanceerde online games in het genre van de MMORPG. In spel Vanguard Online zal gemakkelijk begrijpen een man die voor de eerste keer deel te nemen aan online gevechten. Maar masterovityh bizon online games, het maakt geen indruk, vanwege de dwingende atmospherics.

In onze snelle tijd in het voordeel van het spel zegt ook dat Vanguard Online game absoluut niet extra installatie van de game client nodig. Alles wat je nodig hebt om te spelen is een stabiele verbinding met het internet, het internet - en doet Vanguard Online game.

Vanguard Registratie zal u niet veel tijd. Het betreffende hoofdstuk van de game site, voer uw e-mailadres, geslacht, ras en de naam van je karakter. Na kennismaking met de regels bevestigen uw overeenkomst met hen. Doe mee met het spel Vanguard met succes afgerond, en je kunt gemakkelijk het spel online te spelen Vanguard.

Voordat het spel, moet je kiezen voor een van de facties van het spel. Er zijn slechts twee - Chaos en Orde. Chaos eenheden in het spel zijn rood gemarkeerd en krijgers bestellen - blauw. Spelen voor de Chaos troepen onder het bevel van je troepen te verplaatsen orcs, goblins, zwarte ridders en andere fantasy ongedierte. Het selecteren van een bijgerecht, vindt u ze confronteren met de hulp van ridders, elfen en dwergen.

Vanguard Online spel is om de kracht van de ridders te controleren, met behulp waarvan je moet kastelen vastleggen en bewijs je moed in gevechten met andere spelers online. Meer tijd online games Vanguard u de uitgaven in de spannende tactische gevechten in real time. Veroverde het kasteel, kunt u blijven ontwikkelen en om te zetten in hun eigen woning met een gracht en verdedigingstorens.

Elke eenheid in het spel heeft zijn eigen smalle specialisatie. Altijd op tijd vecht online, in gedachten houden dat de cavalerie zal omgaan met eventuele voet eenheden behalve lancers die letterlijk gebouwd om de cavalerie te weerstaan. Boogschutters moeten altijd dicht bij melee achter krachtiger tegenhangers.

Voortzetting van het spel te spelen, moet de prestaties van de personages te verbeteren, een opleiding hal. Dus het spel zal voldoen aan fans en pompen karakters. U kunt gespecialiseerde krijgen, de studie van magie wijsheid gebruik runen. Of leer de kneepjes van het verbeterde gebruik van wapens en armor. Of word een expert in de belegering van steden met de hulp van machines relevante specialisatie. Ook vullen uw rijkdom, plunderen vijand caravans.

Ondanks de schijnbare complexiteit van dergelijke spellen te leren Vanguard spelen zal niet moeilijk zijn voor beginners en genre MMORPG zijn. Spelers snel gewend aan de interface van het spel te worden en kan meer interessante informatie in de bibliotheek Vanguard krijgen.

Toerde de wereld spelen Vanguard en nooit op de online markt te zijn geweest, is het niet mogelijk, want het is een belangrijk onderdeel van het spel. Voor spelers, de markt is Vanguard beurzen waar de wisselkoers die door de spelers zelf is ingesteld. U kunt ook deelnemen aan deze online veiling. Veiling gisteravond tijdens die u kunt inzetten om de tegenstander te doden.

Als je moe bent om zo te vechten naar "buiten" Vrede Vanguard online zeggen, moet je proberen je hand in de kerkers. Ze zijn ontworpen voor een groep passeren en na het passeren leveren goede verdiensten.

Avangard Online game is niet alleen een spel voor een nacht. In tegenstelling tot andere MMORPG helder design en game-interface biedt dezelfde levendige emoties voor jou en je vrienden. Vanguard - online spel dat uiteindelijk een groep vrienden zal antwoorden: "Wie op aarde al de sluwheid en sterker en wijzer? . " Vanguard registratie komt erachter wie je het beste het algemeen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more