Bladwijzers

Avatars: Age of Chaos

Alternatieve namen: Avatars, Avatar

Avatars Game Review: Age of Chaos.

Wereld Avatars: Age of Chaos Online is een klassieke fantasy role-playing met alle functies van het spel. Periode van chaos spel zal je interessante quests, spannende toernooien, mini-games en puzzels die logisch denken vereisen geven. Deze gratis browser spel is een multiplayer, want het is onbeperkte toegang tot de te hoge systeemeisen. Om Avatars spelen: Age of Chaos zal een internetverbinding nodig, het systeem Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP, Pentium 300 MHz, 128 MB RAM en videokaart compatibel is met DirectX. Word gezelschapsspel hulp Avatars: Age of Chaos online registratie. Game Client hoeven niet te worden gedownload. Doe mee met het spel Avatars: Age of Chaos vereist de volgende stappen:

1) Introductie van de naam van het spel personage;

2) Noteer het wachtwoord en de herintroductie in de volgende regel;

3) E-mail (e-mail);

4) Let op uw werkelijke geboortedatum;

5) Let op de vloer;

6) De invoering van de afgebeelde figuren in het desbetreffende veld;

7) De vaststelling van de gebruikersovereenkomst;

8) Bevestiging van de naleving van de wetten van het spel;

9) Als u op Register.

Registreer Avatars: Age of Chaos wordt doorgegeven, en je op de gesloten ruimten van de wereld. Deze habitat voormalige goden, nu de Avatar, de plaats werd het laatste bolwerk van de stervende universum. U komt het spel als hun eigen om een ​​uniek karakter te creëren. Later werd het spel Avatars: Age of Chaos online geeft de mogelijkheid om te reïncarneren in een hogere vorm. Beschikbaar voor elke race zijn hoogste vorm. Bijvoorbeeld, kunnen de elf herboren worden in een engel of vampier, demon of Efreet gin en ga zo maar door.

Laten we eens een kijkje in het spel race. Totaal 7

- Mensen;

- Elfen;

- Orcs;

- Gnomes;

- Trollen;

- Dana;

- Demons.

Mensen in het spel zijn de meest voorkomende race. Beperkingen hen onbekend. Deze veelzijdige ras heeft een groot potentieel voor ontwikkeling. Naast de mensen gemakkelijk te leren.

Elves - majestueuze wezens met slanke lichamen bezitten uitzonderlijke souplesse. Nauwkeurigheid aard laat vertegenwoordigers van dit ras worden beschouwd als de beste schutters. Het gebruik van assen en Dubin hen beperkt.

Orcs - ongelooflijk sterke krijgers waarvoor krijgskunst is een aangeboren kwaliteit. Trotse wezens vakkundig gebruik maken van zijn kracht en beperkingen in het gebruik van bogen en magie van de geest hen niet tegenhouden.

Gnomes - piemonte ras meesters, die de legendarische sterkte van bepantsering. Toegang tot bogen en magisch licht voor hen is beperkt, maar de rest van de wapens die ze hebben heel slim.

Trolls imponeren met hun enorme omvang. Legendarily vasthoudend wezens met bepaalde vaardigheid - genezing. Ten aanzien van het gebruik van wapens, speren, zwaarden, bogen en alle magie trollen beperkt.

Dana inherent bezwaard door duistere magie en vampirisme. Alle inwoners van de wereld van de Avatars behandel ze sceptisch, kan men zelfs zeggen met extreme haat. Deze uvorotlivye wezens maken gebruik van verschillende soorten wapens. Beperkt tot hen alleen clubs.

Induced element vuur vurige demonen bezitten huid en zowel fysieke en magische schade aan hen wordt verminderd. Bogen, kruisbogen, magie en licht van de rede voor deze race is beperkt, maar het lijkt erop dat ze niet de moeite over.

Avatars: Age of Chaos kan spelen, het opdoen van ervaring en het ontwikkelen van vaardigheden voor het doel van de wedergeboorte. Dit vermogen wordt bereikt na het succesvol afronden van een reeks van uitdagende opdrachten en wordt beschouwd als de hoogste eer.

Collectieve actie online spel is ook niet de laatste. Word lid van een clan - het betekent om een ​​lid van de gemeenschap van spelers, met wie is het makkelijker om de lasten van lange reizen dragen en win de bloedige veldslagen geworden.

Een ander kenmerk van het spel is de aanwezigheid van religies. Avatars: Age of Chaos online game kan iedereen die wil om zichzelf te proberen als een god. Het organiseren van hun religie, moeten aanhangers van echte spelers te verzamelen. Hoe meer ze hebben, hoe krachtiger god.

Basis van het spel - een dynamische real-time gevechten. Maar je zult niet al je tijd voor deze bezetting. Immers, moet je meer nadenken over de manier van de winst. Er zijn twee soorten valuta: zilver (game geld) en goud (gekocht online games voor echt). Verdien speelgeld kan op een pad proef worden gesteld, deel te nemen aan toernooien en gevechten, het aantrekken van nieuwe spelers om het spel, het ontcijferen van de rollen en knutselen. Het kiezen van een carrière is aan jou! Bepaal wat is je ziel. Het spel biedt zeven opties:

- Pathfinder (goed thuis in het open landschap, waardoor ingrediënten voor drankjes en elixers effectief verzamelen)

- Killer (huurling die in de schaduwen en aanvallen verbergt om te doden)

- Healer (kunnen hun eigen gezondheid te herstellen en om de geallieerden te helpen)

- Witcher (staat zijn om de magie voor die specifiek zet je lichaam verandert weerstaan)

- Mercenary (manier om geld te verdienen - magie en zwaard)

- Hunter (gespecialiseerd in zeldzame diersoorten te vangen monsters)

- Raider (is op zoek naar schatten).

Play Game Avatars: Age of Chaos Online is noodzakelijk, bewegen door de levels. Overigens, wanneer het niveau dat u ook inkomen te krijgen. Met elk nieuw niveau, moet je meer in de gameplay verdiepen. Spannend spel gebeurtenissen vast te leggen, zelfs de meest veeleisende gamers.

Start het spelen van het spel online Avatars: Age of Chaos en in staat om het vreemde van dit project te controleren. Zorg ervoor dat niet hoeft te worden teleurgesteld! Moge het geluk u het uitvoeren van de meest ambitieuze plannen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more