Bladwijzers

Avatarika

Alternatieve namen: Avatarika, avatarika

Game Avatarika zet de speler in de virtuele wereld van zorgeloos plezier. Het creëren van hun eigen, unieke karakter, de speler opent elke gelegenheid elite clubs, luxe auto's, dure winkels en alles wat in het echte leven niet mogelijk is, kunt u online doen Avatarika.

Minimale systeemeisen zijn als volgt:

· Processor - Intel Pentium 3 1,5 GHZ / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Operating System [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memory [_22_ ] 512 MB .

· Video 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0c.

· Geluidskaart.

· Internetverbinding.

Aanbevolen systeemvereisten

· Processor - Intel Pentium 2 april GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Operating System [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Memory [_22_ ] 1024 MB .

· Video 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0c.

· Geluidskaart.

· Internetverbinding.

Doe mee met het spel Avatarika bestaat uit reguliere registratie en downloaden van games

1. De site invoeren, klikt u op het woord "register".

2. Vul de tabel van persoonsgegevens te openen:

· E-mailadres [ _7_]

· Wachtwoord.

Indien gewenst, kunt u op extra velden, de volledige naam en vraag 2 invullen, om de account te herstellen in het geval u uw wachtwoord vergeet.

3. Avatarika Na registratie, afgegeven door de opdrachtgever download link. Download het programma te installeren en in te stellen.

Voordat je het spel start Avatarika, moet de speler "bouwen" van je personage, kiest zijn geslacht en externe gegevens.

Alle terwijl de speler zal spelen in Avatarika op zijn spelersaccount zal het salaris komen, die je dingen, appartement en auto kan kopen.

Op de kaart kunt u altijd de inwoners van de stad die hulp nodig hebben te vinden. Na het uitvoeren van de taken die ze geven, het uitvoeren van verschillende, interessante quests, krijgt de speler punten prestige. Hoe hoger het prestige, de meer salaris karakter.

Speel Avatarika leuk, ook vanwege het karakter voldoen aan alle wensen, behoeften fundamentele menselijke

· Satiety

· Courage

· Hygiene [_7_ ]

· Mededeling

· Leisure

Om een ​​gezond en gelukkig karakter te behouden, hij eten, gezelligheid, sport behoeften en deelnemen aan wedstrijden met andere spelers.

Deelname aan de danswedstrijd tussen de spelers, kan je een van eenentwintig titels. Poborovshis goede speler wordt beloond met de hoogste titel - ". Divine Dance"

In Internet - winkel of een van de verkoopruimten Avatarika spel kun je een schattige puppy of kitten die een of andere manier te kopen. Virtuele huisdieren hebben behoefte aan zorg, aandacht en onderwijs op dezelfde manier als echte. Ook zij kunnen worden beledigd en bederven het interieur van uw virtuele huis.

Om door de enorme stad Avatarika bewegen, kunt u een taxi huren of een ritje met de metro. Als je een rijbewijs, genoeg tijd en geld, kunt u uw auto te kopen, maar dan moet je jezelf te begrijpen op de kaart, waar en hoe er te komen.

Als het uiterlijk van de avatar begint te storen, kan het gemakkelijk worden gewijzigd zonder toevlucht te nemen tot chirurgische methoden. Je hoeft alleen maar in te loggen om je personage aan te passen en ze naar believen veranderen.

Avatarika online game waarin spelers kunnen doen wat ze willen. Op tientallen verschillende straten met honderden winkels en restaurants om volledig vrij te zijn, plezier hebben bowling - centrum, winkelen, mini-games of battle strategie Quasar, dans spelen naar je favoriete muziek met je vrienden en te concurreren met live tegenstanders.

 

Avatarika online registratie