Bladwijzers

Avatars: Age of Chaos

Alternatieve namen: Avatars, online game avatars, het tijdperk van de chaos

Tot op heden, het internet, er zijn veel online games die capture de speler zijn innerlijke wereld, plot en gewoon een spel sfeer. Maar niet al deze games, spelers hebben de vrijheid van handelen, zoals in het verkeer, en in het verloop van de strijd.

Wij willen u een spel dat niet past in de standaard online spellen die je ooit ontmoet te geven - is een online spel "Avatar: De periode van chaos." In dit spel personages hebben volledige bewegingsvrijheid in de uitgestrekte avatar van de wereld, van plan slag (vrijheid van keuze en actie beats die zullen worden toegepast), en de slag zelf vindt plaats in real time en stuurt de speler volledig.

En zo kort over het spel ...

In het online spel "Avatar: The Era of Chaos" Er zijn zeven speelbare rassen: mens, elf, dwerg, orc, demon, trol en Danu. Elk van deze races op uw unieke en foutloos. De meeste gegeneraliseerde race - een man die een krijger en een mage kan zijn. Andere rassen zijn meer vatbaar voor een bepaald type personage raskachek dus Dan ras meer geschikt voor donkere tovenaars en elf boogschutter. Bij het registreren in het spel, kan de gebruiker een van de bestaande rassen te selecteren, en als het moeilijk bij het kiezen, kunt u altijd terecht bij de help-sectie, of als alternatief kiezen elke race en proberen te spelen met het karakter kan worden gewist totdat ze level 11 bereiken.

Na het registreren van het teken krijgt om het centrale plein en de grote mug is een test strijd, die de mogelijkheid van het karakter toont. Dit gevecht hoeft niet bang te zijn, en is het wenselijk om de aanwijzingen die verschijnen op het scherm en in het chat volgen. Na het gevecht, kun je de stad zelf te verkennen, zal dit u helpen zoektocht karakter Elika, die eenvoudige taken waarvoor u bonussen in de vorm van ervaring en zilver (ze geactiveerd kunnen worden in een rugzak karakter door te klikken op het "gebruik") zal geven. De stad zelf heeft vier districten: District Guild, Central Square, woonwijk en begraafplaats. In elk van de gebieden is een structuur waarin voor de opdracht ervaringen en zilver krijgen en gezondheid te herstellen en kleding en wapens te kopen. Op het centrale plein is er de Arena, waar je de kracht van je karakter in de strijd, evenals de tempel van de behandeling en ook de plaats waar je een religie die een bonus geeft voor de gezondheid en manna kunnen nemen kunt controleren.

Na het doen van alle banen die geeft karakter Elika kan gemakkelijk level 8 bereikt (het enige tijd duurt minder dan een uur, met uitzondering van een baan.) Dan kun je naar de winkel en kleed je personage loopt in het land en om meer complexe taken uit te voeren. Bij het selecteren van de opbouw heeft u de mogelijkheid om een ​​krijger, magiër, boogschutter of Clover maken. Voor elk van deze typen personages mits hun wapens - voor de soldaten zwaarden, bijlen, clubs, stokken voor mages, boogschutters voor bogen en kruisbogen, en voor Clover - Clover. Tovenaars op hun beurt kunnen worden onderverdeeld in vier types: donker, licht, geest en stihiyschiki kan ook een combinatie van verschillende van magie in een karakter.

Bij de eerste levels beschikbare licht karakter opdrachten die helpen ontdekken sitemu slagveld kaart, en andere subtiliteiten van het spel. Hoe groter het karakter niveau - de meer moeilijke taak en dus smelt wordt meer interessant om te spelen. Elke speler kan zijn plaats in het spel te vinden - sommigen ontwikkelen karakters voor PvP gevechten en aanvallen op alles wat beweegt, anderen voor PvE gevechten en rustige wandeling in de natuur verzamelen van middelen en schoppen bots.

Bij het bereiken van level 51 personage dat hij de mogelijkheid heeft om te gaan door het ritueel van reïncarnatie en krijgen de hoogste vorm van (verbeterde ras): Vampire Golem, Berserk, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (afhankelijk van ras van het personage) . Hogere vormen geven hun complementaire capaciteiten en ontdek de wereld van het personage avatars met een nieuwe, interessante kant.

Dus die besloten om hun vaardigheden te testen - het online inchecken spel en duik in de wereld van de avatars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more