Bladwijzers

Banana Wars

Alternatieve namen: Banana Wars

Banana Wars (Banana Wars online) - een leuke online game in de stijl van "voynushki."

Wilt u de dictator van een bananenrepubliek, Banana War online game geworden - voor jou! U kunt een gedurfde band van huurlingen en misdadigers leiden deelnemen aan spannende gevechten en spannende missies en verschillende toernooien.

Deze online game Banana Wars niet pre-installatie nodig heeft, kunt u deze afspelen op elke computer waarop u toegang hebt tot het internet. Het neemt niet veel ruimte innemen, zodat het spel Banana Wars kun je spelen, zelfs op langzamere machines. Om te beginnen met spelen, alleen Registreer moet je in het spel Banana Wars.

Join Banana Wars is als volgt: op de site van de game, onder registratienummer Voer uw gebruikersnaam (bijnaam) - de naam waarmee je in het spel zal worden genoemd, selecteer uw geslacht. Voer vervolgens de e-mail (e-mail adres waar u een bevestiging van de inschrijving ontvangt), selecteert u de naam van het land waar u woont, voert u het wachtwoord tweemaal in en klik op "Aanmelden". Nu kun je beginnen met het spelen van het spel online Banana Wars.

Aan het begin van het spel krijg je je handen op een team van huurlingen en zal moeten gaan door de "School van de Young Dictator" - dat wil zeggen, het uitvoeren van een paar eenvoudige taken die u zullen helpen de slag te gaan in het spel.

Met het oog op die van de spelers koeler te bepalen, moet u deelnemen aan toernooien.

Het volgende spel - u een goede aanvulling nodig de bestaande ploeg en ga de strijd aan met een groep van andere spelers en krijgen een win, geld, en iets nuttigs. Geld kan worden besteed aan de krachtbron, de acquisitie van nieuwe eenheden (dwz inhuren nieuwe rekruten om nieuwe voertuigen (jeeps, tanks) te kopen) te verhogen, vullen hun gadgets - dat zijn de elementen die de combat mogelijkheden van het apparaat verbeteren, (er mogen niet meer dan drie per zijn Rus). Dan, na het maken van techniek en genezen vechters kan weer lid worden van de strijd en spelen op Banana Wars.

Er is een functie - Banana Wars online game niet in de speler om het verloop van de strijd te beïnvloeden, zodat je direct je team in de strijd, en dat uw deelname eindigt, je eenheden gaan de strijd met vijandelijke eenheden. Dus in dit spel om degene die is beter voorbereid, sneller en steiler verbeterde haar gevechtseenheden, alsmede degenen die het vijandelijke leger had bestudeerd winnen.

Het spel houdt bij overwinningen en verliezen en het verdienen van een reputatie, kunt u naar het volgende niveau. Om naar elk nieuw level zal je opnieuw gevraagd worden om een ​​verscheidenheid aan interessante taken uit te voeren. Er kunnen meerdere pogingen om ze uit te voeren te nemen. Maar elk level verhoogt uw kansen en dichter bij het belangrijkste doel.

Bij elk nieuw level verhoogt de combat mogelijkheden van uw team, zijn er nieuwe soorten eenheden met verbeterde prestaties, het verhogen van hun nummer.

Banana Wars online game waar gevechten op verschillende niveaus verschillen in hoe veel vechters zullen deelnemen aan deze strijd en hoe vaak kan je squad afstappen op het slagveld. Zo op het eerste niveau, de unit bestaat uit 5 units, en ze kunnen landen op het slagveld maar een keer, en op een niveau boven, kan tientallen eenheden, en je ze laat vallen vaak af. By the way, de zwakke en sterke teams in het spel niet snijden, dat wil zeggen tegen je team zal altijd staan ​​door je tegenstander krachten.

Je kunt het spel online te spelen Banana Wars en genieten van een aangename oog graphics, humoristische stijl van spelen, veel interessante en spannende banen toernooien.

Als je plezier wilt vrije tijd hebben, dan is dit spel is voor jou! Eenvoudige, intuïtieve bediening van het spel, de gelegenheid om te spelen op elke computer met internettoegang (vereist slechts een eenmalige registratie Banana Wars, die duurt een paar minuten), zodat u om te spelen, en te communiceren met andere spelers.

 

Banana Wars online registratie