Favorieten

Banaan koning

Alternatieve namen: BananaKing

Banana Koning online - exclusieve gratis online spel dat alleen een browser nodig. Banaan Koning online spel is een origineel wereld bevolkt door plantage-eigenaren, dat gekweekt wordt wereldwijd populair en zeer smakelijk product - bananen. Bij hen te voegen en beginnen dit fascinerende werk op hun eigen veld, moet je alleen maar te registreren online Banana King.

Doe mee met het spel Banana koning geen enkele verplichting nodig, je hoeft alleen maar de volgende gegevens in te voeren: de naam van het personage, wachtwoord, e-mailadres, scherm naam van een vriend die je aan het spel (natuurlijk, uitgenodigd als je niet komt, en zo'n vriend beschikbaar). Dan gaat u akkoord met de regels van het spel en druk op de knop Een nieuwe account aanmaken. Na deze stappen, krijg je naar de pagina van het spel karakter-status. Op deze pagina kunt u de informatie op uw spelkarakter lezen.

Ook hier is de link van de werkgelegenheid. Referentie inhuren van hulp te vinden in de enorme uitgestrektheid van het internet en nieuwe plantage-eigenaren huren ze aan het werk. Als uw uitnodiging registreert een nieuwe speler, geld en bananen zijn geoorloofd je belonen. Mis deze kans niet voorbijgaan. Inderdaad, voor elke nieuwe gebruiker kan niet alleen een eenmalige bonus, maar wel van de uitkering in de toekomst. Wanneer een speler het derde niveau bereikt, hebt u recht op $ 50 en 1 ervaring punt. Speel het spel online Banana King is makkelijker als je vrienden je een hoop uit te nodigen.

Dus, waar moet je beginnen en wat je moet aandacht besteden aan? Word lid van de banaan koning voorbij en heb je in het bezit van een veld en zaailingen, wat genoeg zou moeten zijn voor twee. Verspil geen minuut! Zaai uw vakgebied en verwachten te oogsten. De beelden die u ziet op de plantage, altijd houden u op de hoogte van welke fase van rijping bananen zijn of kunnen worden, het veld leeg en klaar voor het zaaien. Naast de bodem is een teller die laat zien hoeveel tijd er nog resteert tot het moment dat het mogelijk zal zijn om te oogsten. Het verzamelen van rijp fruit, kunt u naar de markt. Maar maak je niet hals over kop haasten terug te haasten om hun goederen te verkopen. Houd er rekening mee dat de prijzen fluctueren. Daarom is het beter om deze trillingen te volgen om het meest geschikte moment Verkoop kiezen. Echter, alle precies uw winst is niet altijd hetzelfde. Vytorg hangt af van de hoeveelheid bananen verkocht, en de oogst is anders.

De opbrengst van de verkoop van het geld, maar ook degenen die worden toegekend voor uitgenodigde spelers kunnen besteden op verschillende manieren. Eerste, plantage vereist investeringen. Voortdurend moeten zaailingen te kopen voor de volgende zaaien. Ze kunnen worden gekocht op dezelfde markt. Verwerking van een veld moet 36 zaailingen. Toen ze het 2e niveau te bereiken, krijgt u toegang tot een tweede veld te kopen. Breid uw bezit, dan zal het meer kans op een echte banaan koning te worden. Ten tweede kan het geld agenten en spionnen te huren. Met hun hulp is het gemakkelijk te saboteren. Zij kunnen op het grondgebied van de competitie worden gestuurd voor de exploratie of zelfs om een ​​andere banaan en dollars te stelen. Maar vergeet niet dat je niet alleen bent en er is een risico intelligente diefstal van uw plantage. Daarom, met behulp van hetzelfde geld, zorgen voor een betrouwbare bescherming van hun velden. Ten derde zal het geld nuttig te bestuderen en de prestaties van het karakter te verbeteren.

Deal voor welke kenmerken moet volgen voordat u begint met banaan koning spelen. Omdat het van invloed het succes van uw spel. Online game Banana Koning omvat begrippen als tijd verhoging, oogst bananen, verkopen bananenplantage bescherming, de aanval op de plantage en ervaring. Het verbeteren responstijd tarieven, zal u de vermindering van de wachttijd van het gewas te bereiken. Vintage bananen - is de hoeveelheid geoogst fruit. Verkoop van bananen direct invloed marktprijzen. Het beschermen van plantages - kenmerkend verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bewakers en de kosten van het inhuren. De aanval op de plantage een rol speelt in het resultaat van de missie bedacht aanvallen en het bepalen van de benodigde hoeveelheid voor het huren van agenten. Ervaring, die het bedrijf toneelstuk Koning van de banaan zal verwerven, zal verhuizen naar een nieuw niveau.

Banana Koning online spel biedt je een meer entertainment. Als u al zijn omgegaan met de noodzakelijke werkzaamheden, niet werkeloos zitten. Waarom vervelen als je kunt gaan op schattenjacht? Het is niet alleen interessant, maar ook nuttig. Er is een kans om waardevolle schat te vinden. U kunt tegenkomen zaailingen, bananen, geld en zelfs piratenschat.

Niet ook de mogelijkheid om te communiceren via berichten met andere spelers missen. Zodat je op de hoogte van de verschillende nieuws-en misschien wel gewaarschuwd geplande sabotage.

Het spel heeft een lijst van de beste spelers. Hef je rating, kan je punten gebruiken. Dit vraagt ​​om het bedrag van uw bananen controleren. Als het je lukt om de eerste in de lijst te worden, dan is dat je een echte banaan koning! Streven ernaar om de concurrentie achter zich te laten, van mening dat het in je macht!

Speel het spel online Banana Koning je kunt met een betaalde account. De aankoop zal helpen om zich te ontdoen van in-game advertising, bieden een kans om een ​​avatar te uploaden voor een personage om krediet te krijgen in dollars voor elk nieuw niveau. Het spel kan het veld in te zaaien 6 keer per dag. De betaalde account kunt u om het te doen 8 keer. Ik denk dat we moeten nadenken over de winstgevendheid van zijn aankoop. Echter, de zaak is zuinig, en een ieder doen als je wilt. Wij kunnen u adviseren, maar zeker niet om iets te dwingen om te doen!

Probeer dit verslavende spel te spelen en zelf de gegrondheid ervan te waarderen. Teleurstelling maakt je niet precies bedreigen! We kunnen alleen maar wensen dat geluk lachte in al uw inspanningen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more