Bladwijzers

verbannen

Alternatieve namen:

Banished economische strategie met elementen van een stadsbouwsimulator. De game heeft goede realistische graphics en stemacteren van hoge kwaliteit.

Het spelen van Banished zal vooral interessant zijn voor liefhebbers van stadsbouwsimulators, maar anderen zullen deze game misschien ook leuk vinden.

Jouw taak in het spel is om een groep kolonisten te helpen overleven. Kies hiervoor een geschikte plaats om een nederzetting te stichten. Het is belangrijk dat er bronnen in de buurt zijn.

Het spel is meer gericht op de ontwikkeling van de sociale sfeer dan op technologische vooruitgang. Je moet ervoor zorgen dat alle inwoners gelukkig zijn en dat de bevolking toeneemt.

Om de doelen te bereiken, heb je nodig:

  • Procesvelden
  • Verbeter de leefomstandigheden, bouw tijdig nieuwe huizen
  • Brandhout opslaan voor verwarming
  • Handel
  • Vissen vangen en fruit verzamelen

Het spel kent zeer strenge winters. Het is beter om in het voorjaar te beginnen met de voorbereidingen voor de winterperiode, anders heb je misschien geen tijd om alles in te slaan wat je nodig hebt.

Door een handelspost te bouwen, kun je overtollige producten verkopen en middelen kopen waar je niet genoeg van zult hebben.

Uw velden leveren niet in alle jaren dezelfde opbrengst op. Dit wordt beïnvloed door weersfactoren. In sommige jaren krijg je overvloedige oogsten en gaat alles goed. Maar soms lukt het je amper om aan de behoeften van de bevolking te voldoen.

De bevolkingsgroei hangt rechtstreeks af van hoe goed mensen op dit moment leven. Is er voldoende leefruimte, eten en kleding.

Bovendien hebben alle bewoners in het spel een neiging tot bepaalde beroepen. Onder de jongere generaties zijn er meer boeren of juist houthakkers of vissers. Hiermee zal rekening moeten worden gehouden. Het zal erg moeilijk zijn om onder dergelijke omstandigheden een evenwichtige productie op te bouwen.

Het is de balans in alles die de weg naar succes in dit spel is. Balanceren is erg moeilijk. Het is voldoende om roekeloos middelen uit te geven en niet aan wat nodig is, en het zal de komende jaren erg moeilijk worden voor uw nederzetting om te overleven. Daarom moet je heel goed nadenken over elke stap in dit spel.

Maak je geen zorgen als het dorp al jaren achter elkaar geen vooruitgang heeft geboekt. Net als in het dagelijks leven gaat het hier niet altijd volgens plan en is er niets aan te doen. Je hoeft alleen maar te proberen geen fouten te maken en te wachten op gunstiger tijden voor uitbreiding en ontwikkeling.

Je kunt een dorp niet veranderen in een moderne stad in het spel, zelfs niet nadat er veel tijd is verstreken. De ontwikkelaars realiseerden zich niet de mogelijkheid van technologische vooruitgang. De nederzetting ontwikkelt zich in dit spel op een iets andere manier, de grootte van het dorp en de bevolking nemen toe. Misschien is het in toekomstige updates mogelijk om technologieën te ontwikkelen en gebouwen te verbeteren.

Verbannen gratis downloaden op PC zal helaas niet werken. Je kunt de game kopen op het Steam-platform of op de officiële website van de ontwikkelaars.

Start het spel nu, zonder jou zullen de kolonisten de naderende dood tegemoet zien, hen helpen overleven in een harde wereld en hun leven verbeteren.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more