Bladwijzers

Gevechten

Alternatieve namen: Gevechten

Online Game Battle - gratis browser spel dat beschikbaar is in veel van de sociale netwerken is. Bijvoorbeeld, kunt u binnen via Facebook of VKontakte. Tot op heden, de rating spelletjes Vkontakte spel vindt 20ste plaats en bezoek het elke dag voor meer dan 50 duizend spelers. 3d shooter online gevechten met funky robots de hoofdrol. Je moet verzamelen, beheren en eventueel repareren, om zich te verheugen in hun overwinningen. Dit project doet multiplayer lang bekend spel Quake3. En als je moest spelen de laatste, zult u begrijpen wat ik bedoel. Vrolijke cartoon graphics en speciale effecten perfect aangenaam bevordert de gemoedsgesteldheid en spannende pistool vrij snel aangescherpt. Begint te spelen in Battle, zul je al snel beseffen dat ze niet in staat zijn om weg te breken.

Natuurlijk, zult u zich moeten registreren in het spel gevechten, waarin je laat je naam, e-mailadres, een wachtwoord en voer uw gebruikersnaam in. Door een account, moet u het vakje om u te onthouden aanvinken, en ga akkoord met de voorwaarden van de online gevechten. Registratie gevechten zal een interessant spel te spelen in uw geschikte tijd vanaf vrijwel elke computer minimumparameters:

  • Besturingssysteem Windows
  • 2GHz
  • 2GB RAM
  • Niet minder dan 13GB schijfruimte
  • Een videokaart
  • Internet
  • De nieuwste versie van Unity Web Player

Dan, door in te loggen op uw pagina, kunt u gemakkelijk het spel downloaden.

Card games zijn kamer en ruimte themed kinderen, waar kwam onze leuke robots. U kunt naar verschillende plaatsen, namelijk afspelen op de kaart met funky namen zoals "box", "Stad aan de tafel", "The Pit", "The Two Towers", "Platform 17", "Platform ZERO» en anderen.

Speel het spel online gevechten kun je in de single player modus, of in een team samen met zijn beste vriend. Probeer uw hand, bijvoorbeeld in "Capture candy", "King of the Mountain" of "opdracht om de opdracht." Tijdens de passage die u typt ervaring (vymerivaetsya procent) en verdien nietjes (in-game valuta). Met de nieuwe update clips nu geladen zijn, zelfs voor het feit dat je bezoek dagelijks spannend spel toepassen. Bovendien, het spel biedt een dergelijke gevechten manieren om te verdienen clips: het uitnodigen van vrienden om het spel, het verhogen van het niveau van het spel, voor het kopen van stemmen.

Robots in het spel bestaan ​​uit delen, elk met een eigen functie. Dus de robotarm ontworpen om de benen te vallen geef het snelheid, hoofd verhoogt de mate van aanpassing van de rechter muisknop, wordt het harnas ontworpen om te beschermen, en de batterij - het is de meest nodig is voor levensenergie. U kunt een unieke robot te maken en continu verbeteren van zijn capaciteiten.

Wat betreft wapens, Batla spel stelt voor om dit soort automatische, pistool, rocket launcher, plasma, elektromagnetisch, laser gebruiken. Beschikbaar granaten vallen in granaatscherf, rook en stun. Vergeet niet over zo'n verscheidenheid aan armor en noodzakelijke kit. In de nabije toekomst, de administratie belooft updates zoals vlammenwerpers en min.

Het bereiken van het 4e niveau, voel je vrij om de clan (50 clips) lid te worden of creëer uw eigen (250 clips). De huidige rating van de clans - een grote stimulans om te proberen om zich te verenigen en hoe kunt u met succes gevechten spelen. Sterke spelers zullen in de eerste regels van de ranglijst, en heel terecht trots zijn op haar prestaties.

Alle in het spel 20 levels. Voltooi ze allemaal van start tot finish en genieten van de prachtige kenmerken van het spel op die manier, kun je bespreken met je vrienden op het forum. Je bent gewoon te wachten op een positieve ervaring! Het blijft alleen om wensen u een gemeenschappelijke taal met robots te vinden! Veel succes!

 

Battle Game registratie