Favorieten

Batman: Arkham Asylum

Alternatieve namen: Batman: Arkham Asylum

Spel Batman: Arkham Asylum was een van de belangrijkste projecten van de moderniteit. Striphelden dol wereldwijd. Over hen bekend in alle uithoeken van de wereld. Redelijk en rationele manier om meerdere lijnen spel met striphelden in de hoofdrol shoot verschillende populaire films draaien. Batman - de beroemde "held van zijn tijd", zo veel gamers, was er weinig twijfel over bestaan ​​dat kort na de verhalen over Votchmena Spiderman en ontwikkelaars nemen op de Dark Knight.

Het eerste ding dat uit springt bij wanneer u de ABatman invoeren: Arkham Asylum pc - een groot aantal verschijnen op elke hoek van slagen-cipiers. Deze krachtige rastatuirovannye jongens hebben indrukwekkende spieren en enorme vuisten, dat niet minachting voor de mensen favoriete vernietigen - de held Batman. In de handen van de dappere en dan blijken grote stukken van de kleppen, transformatoren en andere snufjes die ernstige schade kan veroorzaken.

Voordat je het spel start, jullie hebben echter Batman: Arkham Asylum downloaden dat tot op heden geen probleem. Het belangrijkste ding om de eigenaar van een goede snelheid internet en vinden de torrent - allemaal via 10-15 minuten speeltijd voor u open worden beschouwd. Voor u zijn onbeschrijfelijke schoonheid gevechten en veldslagen. Nostrum Slow-Motion ziet in het spel kan zeer nuttig zijn en geeft een unieke spectaculaire en kleurrijke spel.

En hier kan het lijken dat in Batman: Arkham Asylum speelt niet zo leuk als ik zou willen - aan het einde van dit alles de gevechten en veldslagen kan worden gezien in elk ander computerspel, maar van Batman zou graag wat krijgen iets meer serieus. Waarschuw je een keer, vooruit kijken, al uw wensen uitkomen, maar een beetje later.

Een paar minuten na de start van de gameplay zul je begrijpen dat het spel Batman Arkham Asylum heeft voor u een heleboel verrassingen. In plaats voorspelbare voortzetting kleurrijke maar verveelde gevechten, zijn gamers geconfronteerd met een prachtige ontwikkeling van het plot. Gebeurtenissen worden hier aan het veranderen met benijdenswaardige snelheid. Het spel zal voldoen aan de elementen van vele genres, maar dit alles zal zeer interessant en belangrijk te kijken. Spelers die al in geslaagd om het project bewering dat iets organisch ze zelfs dromen niet nodig was te testen.

Je hoeft alleen maar naar Batman Arkham Asylum downloaden om te zien hoe mensen de favoriete held klimt de muren van de ventilatieschachten en nauwelijks merkbaar voor de vijand kruipt van de achterkant. Tegelijkertijd is het idee van de mensheid overgebracht volledig - Batman, vooral, eerlijk soldaat. Uitstekende graphics en coole sound brandstof toe alleen op het vuur, dat wil zeggen, zorgen voor de juiste sfeer. Geeft u een goede gameplay en design - alle evenwichtig en interessant.

Als u wilt zien voor jezelf alle deugden van het project, moet u beoordelen de Batman: Arkham Asylum video trailer, die beschrijft in detail alle voordelen van het spelen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more