Favorieten

Batman Arkham Ridder

Alternatieve namen: Batman: Arkham Ridder

Game Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight ): het laatste deel van de man - bat.

De single - player game Batman Arkham Ridder ( actie-adventure ) completeert de cyclus van speelgoed over Man- bat uit Arkham. De kwestie werd oorspronkelijk gepland in het midden van oktober 2014 Echter, een team van spelontwikkelaars met Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy ( PC) met uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment leed deze gedenkwaardige gebeurtenis met 23. 06. In 2015 en vervolgens re-issue van 28 oktober heeft, zoals gewijzigd en herzien.

In het kielzog van een superheld.

Niet lang pauze duurde in Gotham na de dood van de Joker. Plaats de belangrijkste schurk kan niet eeuwig vacant blijven, en het duurt een Vogelverschrikker, een café met een nieuwe toxine die ervoor zorgt dat mensen in woede te komen. De situatie aan het opwarmen is, en het is tijd om de stad te evacueren. Alleen de tussenkomst van Batman kan de chaos te stoppen begon.

Om elke hoek van Gotham undercover te verkennen, moet je Batman Arkham Knight downloaden. Met helden en anti - helden ontwikkelen van een ander verhaal, vol van intriges en avontuur.

Dit is niet de volledige lijst van de deelnemers aan het verhaal, maar ook geeft hij inzicht in de bewogen verhaal. En om de burgers van de voormalige Batman rugleuning te helpen, hebben de ontwikkelaars het bereik van de mogelijkheden uitgebreid. Bijvoorbeeld, kan hij kiezen uit een aantal van de kostuums, en onzichtbaar voor een tijd, het vernietigen als deze tot vijf vijanden.

Maar het belangrijkste is, is het de Batmobile, wat nog beter is geworden. Batman kan hem bellen op elk moment. Dit transport dringt niet door de kogels en hij ramt eventuele obstakels: bomen, hekken, barricades, puin, of ga yuloy & ndash; zavertitsya op zijn plaats terwijl het gieten van vijandelijke raketten. Dit is een echte vesting, en efficiënte wijze van vervoer, die gemakkelijker te navigeren door de stad, en zelfs het oplossen van puzzels. En als de Batmobile niet nodig is, kunt u deze laten staan ​​en te voet gaan.

Het vechtsysteem in Batman Arkham Ridder op PC & ndash; de trots van de ontwikkelaars. Batman lost enkele problemen alleen, maar voor een serieuze missie die hij nodig heeft helpers, en het wordt gecombineerd met de geallieerden, en dan samen stuurden ze een dubbele klap tegen de vijanden. Tips en trucs die speler personages Batman Arkham City opgeleid, hebben de auteurs geleend in de martial arts films, zodat ze zien er heel realistisch.

  • OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^8 Processor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD haardroger en X4 965, 3.
  •  

    Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

    Read more