Bladwijzers

Battle dageraad

Alternatieve namen: Battle dageraad

Game BattleDawn - is een spel gebaseerd op de openbare orde en vakmanschap. Je doel - om uiteindelijk de machtigste leider of worden onderdeel van de grootste en meest alliantie. Je moet leren om diplomatie, militaire middelen te gebruiken om hun verlangen naar absolute macht in BattleDawn online rechtvaardigen. U zult snel ontdekken dat grootheid alleen kan worden bereikt door middel van teamwork. Kun je het spel spelen BattleDawn en word de hoogste heerser?

Voor het spelen BattleDawn , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB.

Doe mee met het spel BattleDawn niet veel van uw tijd in beslag nemen en makkelijk:

1. Op de hoofdpagina, selecteer het item "Start game", dan "nieuwe speler";

2. Kies Vrede: Mars, Aarde of Fantasy, en BattleDawn registratie is voltooid.

Op het eerste gezicht, dit spel is vergelijkbaar met MMORTS . Dit spel is een turn-based strategie. Je kunt doen wat je wilt met je eenheden structuur wanneer u wilt, maar om voor u te hebben geboekt in BattleDawn online , is het noodzakelijk om vooruit te komen. Dit systeem geeft je ruimte om te manoeuvreren bij het instellen basis verdediging en tegenaanval.

U kunt BattleDawn spelen en plaats een belangrijkste bolwerk, en dan bouwen een kleinere voorpost rond voor modernisering en transport. Poorten kunnen tevens worden gebruikt om dingen zoals kuilvoeder en radartoren creëren. Elk van deze structuren BattleDawn online biedt zijn eigen unieke vaardigheden en strategische voordelen. Spelers zijn in staat om te upgraden en te bouwen grotere en verbeterde structuur om uw belangrijkste stad ondersteunen. Deze structuren BattleDawn online kan u met de dingen van goud, en leiden u naar de verbetering van de energie. Elke structuur is noodzakelijk om een ​​krachtig leger bouwen.

Als je een basis in BattleDawn online , dan is het goed om sterker en krachtiger vijand. Wat betreft de beschikbare middelen voor de bouw site van de game-eenheden BattleDawn prat op dat er in totaal 27 units beschikbaar zijn voor gebruik. In het spel ben je in staat om een ​​soldaat, een auto of een ander voertuig te creëren. Er zijn 27 mogelijke combinaties van wapens en vaardigheden in het spel BattleDawn .

Game BattleDawn niet de diversiteit van de beschikbare krachten in het spel te geven. Strategie ontbreekt interessante eenheden, die eigenlijk gedijen dan andere spellen. Ja, u kunt raket silo's te bouwen en ze te gebruiken als een wapen van de macht in BattleDawn online , maar het zou leuk zijn om een ​​beetje meer variatie zien in de meest voorkomende eenheden. Het spel is goed in balans, het systeem geeft de speler enige tijd voor te bereiden op de aanval. Een ander belangrijk aspect van het spel BattleDawn is een spion. Spy is erg belangrijk, als je eenmaal hebt de middelen en structuren om iets te creëren. Spy is in staat door te dringen in de vijandelijke basis en bepalen wat bescherming die zij zou kunnen hebben op zijn plaats in het spel BattleDawn . Dit stelt u in staat om een ​​effectieve task force die gemakkelijk de vijand zou kunnen vernietigen creëren, dat wil zeggen k hij zal niet worden voorbereid.

In het algemeen is het spel BattleDawn - is een casual game. Het ontbreekt aan voldoende onderdelen van de uitrusting en de werkelijke tijd doorgebracht in het spel. Dit geeft de speler BattleDawn online matige hoeveelheid eenheid instellingen (een rooster van spel-eenheden), evenals structurele upgrades voor je stad en de belangrijkste buitenposten. Helaas, het spel BattleDawn zal je niet veel te bieden in het visuele aspect van de dingen. Dit spel is geschikt voor spelers met vrije tijd en een scherpe geest om strategieën te creëren.

 

Battle dageraad registratie