Bladwijzers

Battlefield: Bad Company 2

Alternatieve namen: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Game Battlefield : Bad Company 2 - first person shooter, die is de negende game in de serie Battlefield . Het is niets als p ryamoy vervolg om in 2008 gepubliceerde " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Uitgever van het project - Electronic Arts . En werkte aan de ontwikkeling van kinderen EA Digital Illusions CE . Functies die veel gebruikers aan te trekken van hoge kwaliteit graphics, de motor Frostbite, die een vernietigbare omgeving biedt een breed scala aan spelmodi, een interessant plot, dynamische gevechten en de mogelijkheid om de tactiek toe te passen. Men heeft alleen downloaden Battlefield : Bad Company 2 als onmiddellijk vervoerd naar de grondgebied van de vijandelijkheden. U neemt deel in het conflict de Verenigde Staten en Rusland. Deze gebeurtenissen zijn fictief, maar dit betekent niet mene spectaculair geworden. Staat een beter inzicht in wat er gaande was. Rusland, ondanks de nederlaag geleden door eindelijk in geslaagd om een ​​fatsoenlijke tegenaanval toeslaan. Oost-Europa, het noordelijke deel van China en Japan zullen bevinden zich al snel aan de genade van Russische strijdkrachten . Rusland volgde de inbeslagname van Cuba en Noord-Mexico. Nu en Zuid-Amerikaanse landen beginnen te werken met deze grote macht. Russische wetenschappers beginnen om krachtige wapens die zich ontwikkelen om te overwinnen de VS verwachten. Maar vier wanhopige jongens uit de Amerikaanse Infanterie besloten ten koste van alles tot de inbeslagname van hun thuisland te voorkomen. Zo is het allemaal begonnen. En deel te nemen in deze confrontatie, moet je Bad Company 2 download.

Eenmaal op uw beeldscherm tot leven video Battlefield : Bad Company 2, je zal vergeten wat verveling. U wacht op een ongelooflijk avontuur en de heetste strijd. Je zult in staat zijn om de juiste modus te selecteren en te handelen.

Moet beginnen spelen Battlefield : Bad Company 2 , en u kunt verkennen de dappere personages. Dus dit Sergeant Preston Marlowe - sniper shooter, dat is de hoofdpersoon. De rol van de commandant van de BRAVO-2 behoort tot sergeant Samuel ("Serge" Radford). Private Terrance "Sweet" Sweetwater wordt beschouwd als een uitstekende expert op communicatie en technologie. En ook is er een expert op explosieven, sapper - Private George Gordon Haggard (Jr.). Deze dappere onderneming is in staat om veel dingen! Tijdens het spelen je doen is ervoor zorgen.

Zoals voor de klassen, Bad Company 2 spel biedt deze opties: Forward, dokter, ingenieur, scout. Natuurlijk, iedereen heeft zijn eigen specifieke doel. Respectievelijk en wapens Battlefield : Bad Company 2 vertrouwt misc. In multiplayer, wordt het verdeeld tussen klassen en opent als pompen. Tot ieders wapens bevatten pistolen, shotguns, Thompson machinepistool, autoloading rifles (behalve sniper) en automatische geweer G3. Ten opzichte van de single player game is iets anders. In dit geval, de toegang tot alle soorten wapens van multiplayer, maar geen EHBO-kit, een defibrillator, dozen met munitie en verankeren gereedschappen. Toegang tot nieuwe wapens dan geopend door het passeren van bedrijven. In principe bloeden optreedt als gevolg van het feit dat je punten. En verdien punten voor alle acties die het verloop van de strijd. Geleidelijk aan, je gaat van het ene niveau naar het volgende. En dienovereenkomstig de titel (er zijn 50). Elke stap - nieuwe kansen! Dus ga er voor! Veel geluk voor jou!

 

Battlefield: Bad Company 2