Favorieten

Battlefield-hardline

Alternatieve namen: Battlefield-hardline

Battlefield Hardline Game: Crime Thriller.

Battlefield Hardline-game werd voorbereid voor release 20. 03. 2015 door Games Visceral en DICE, waarmee het de twaalfde serie Battlefield wordt. En de uitgever Electronic Arts zorgde ervoor dat naast de mogelijkheid om Battlefield Hardline te downloaden op de pc, deze beschikbaar was voor andere platforms:

  • Een Xbox
  • 360Xbox
  • PlayStation 3
  • PlayStation 4

Soms werd de uitgang van het speeltje uitgesteld, maar de ontwikkelaars legden dit uit door de wens om eindelijk met de tekortkomingen om te gaan, zodat de spelers zich comfortabel zouden voelen in de speelruimte. Een dergelijke ijver is lovenswaardig en heeft een gunstig effect op de beoordeling. Uiteindelijk bleven de belangrijkste bètatests achter en wachtten de fans op het eindproduct, klaar voor gebruik.

missies zijn te doen!

Kriminal peace and law, als onafscheidelijke broeders zijn altijd in de buurt. Maar elk heeft zijn eigen rol en niemand zal het gekozen pad verlaten. Als je Battlefield Hardline download, word je in de maalstroom van criminele botsingen gegooid, die meer op een echte oorlog lijken dan op een lokale schaal.

Cops vechten met de bandieten, maar die slagen er toch in om roofzuchtige plannen in de praktijk te brengen. Je wacht op diefstal, aanval op verzamelaars, schieten, redding van gijzelaars. Acties lijken op acrobatische getallen wanneer het nodig is om het touw tussen wolkenkrabbers over te brengen en naar de andere kant te gaan met een zak vol geld erachter. Een andere keer demonstreer je de talenten van bergbeklimmers, beklim je steile wanden of schiet je een "kat" omhoog om de hoogte van het touw te beklimmen.

Elke kant die je tot je dienst staat, wordt een gewetenloze gangster of een loyale agent, maar in elk geval zijn teamacties altijd effectiever, dus verzamel de bemanning van gamers. Gebeurtenissen ontwikkelen zich in open ruimten en gesloten gebieden, en als u vakkundig de omgeving gebruikt, zal het uw bondgenoot worden in het bereiken van het doel.

Events zien er altijd spectaculair uit, of het nu demontage is in de autoshowroom, het openen van de bankkluis of fotograferen in het laboratorium. Je kunt alle items gebruiken om de doelen te bereiken, niet-standaard oplossingen vinden om de situatie te boven te komen, beschikbare wapens gebruiken, die in overvloed worden gepresenteerd. Tot uw beschikking stun guns, shotguns, granaten van een ander spectrum, hamers, batons, geweren, pistolen, messen en zelfs lead pipes.

Gebruik voor verplaatsing naar Battlefield Hardline op een pc pickups, motorfietsen, gepantserde personeelschepen en helikopters, en gadgets (eerstehulpkits, camouflage, touwen en haken, fakkels, satelliettelefoons, vallen en gasmaskers) zullen de taak alleen maar vergemakkelijken.

Waar zwarte eindigt en wit begint, wanneer acties verder gaan dan de wet, hoe correct te handelen is niet altijd het antwoord ligt voor de hand, maar beslissingen moeten snel en radicaal worden genomen om niet de voorsprong te verliezen. Het is de moeite waard om het moment te missen, en de vijand zal hier zeker gebruik van maken.

Om Battlefield Hardline te kopen, kies een standaard, exclusieve of premium editie. Het hoofdspel, dankzij de toevoegingen, zal je spelervaring uitbreiden. In de Battelfield Hardline-sets ontvang je nieuwe, gevarieerde wapens, apparatuur en accessoires voor de hoofdkaarten.

Systeemvereisten

  • -besturingssysteem: Vista SP1 / 7/8
  • RAM: 4 GB RAM
  • -processor: Intel Core i3 / i5 2. 4 GHz of Athlon II / Phenom II 2. 8 GHz
  • geluidskaart: compatibel met DirectX 9. 0 apparaat
  • Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 260 of ATI Radeon HD 5770
  • Vrije schijfruimte: 37 GB beschikbaar space
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more