Bladwijzers

Battlefield Heroes

Alternatieve namen: BFH

Battlefield Heroes online - heel ongebruikelijk speelgoed online vertegenwoordiger van de vijandelijkheden. Als u verwacht van een dergelijk spel vol ernst, realistische graphics, doordachte verhaal gebaseerd op echte historische gebeurtenissen en exacte match wapens en uniformen kanten - ben je hier aan het verkeerde adres.

Doe mee met het spel Battlefield Heroes is de eerste en zeer belangrijke stap in de wereld van de baanbrekende gevechten en actieve militaire identiteiten. Registreer Battlefield Heroes zul je niet veel tijd in beslag nemen, moet je een bijnaam voor slechts enkele toekomstige spellen kiezen, een e-mailadres en wachtwoord en ga akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst.

Toen Battlefield Heroes registratie achterblijft, komt de volgende belangrijke stap - om je personage, hoe meer dat je meteen kunt kiezen uit drie mogelijke klassen, de mogelijkheid om het uiterlijk van de held van zijn eigen pas niet meegerekend selecteren smaak en discretie. De eerste mogelijke character class - Shooter. Shooter gewapend met pistolen, machinegeweren en granaten, loopt snel en is de meest elementaire vorm en evenwichtig karakter. Een andere klasse - Zware gevechten is een verschrikkelijke kracht op het slagveld, moeten betalen voor die snelheid van de beweging, omdat dergelijke zware wapens, niet iedereen gaat naar de plaats, ten volle gebruik niet te vergeten. Tot slot biedt het spel online Battlefield Heroes is een derde type tekens - Commandos. Snel en geheimzinnig met een unieke gelegenheid om kort verdwijnen en gewapend met een sniper rifle en een mes, kan commando alleen omgaan met de afstand en veel vijanden. Maar voor dat soort vaardigheden die je hebt voor de gezondheid dun betalen - voor het oog gunners of schutters voor een commando te vangen is een fatale mislukking.

Zoals reeds vermeld, online game Battlefield Heroes heeft ruime mogelijkheden voor het aanpassen van het uiterlijk van je personage. Wilt, kunt u uniformen dragen en zien eruit als een echte soldaat, en willen - pak of korte broek met een gekleurde shirt. Dit alles heeft absoluut geen invloed op de gameplay en biedt geen extra voordeel aan iemand, maar tegelijkertijd maakt het spel tijdverdrijf nog vrolijk en helder.

Iedereen die het spel online Battlefield Heroes spelen krijgt tijdens het spel speciale Ingame valuta - Valor Points. Haal het mogelijk voor vrijwel elke gaming prestatie, of het doden van de vijand, capture the flag in het soort spel of de succesvolle voltooiing van de taak. Met behulp van Valor Points kun je nieuwe wapens of speciale pleisters kopen, het herstellen van gezondheid.

Zoals je kunt zien, om het spel online Battlefield Heroes verrassend leuk en uitdagend spel, vooral als je het doet in het gezelschap van vrienden. Kleurrijke beelden van personages, levendige graphics, het spel is niet de originele scherpte van ernstige gevechten en de totale plezier vruchten af ​​en speel Battlefield Heroes willen vandaag duizenden spelers wereldwijd. Probeer het en je een gevecht of twee spelen in dit eenvoudige en verslavende online spel, vooral om te spelen Battlefield Heroes hoeft alleen een internetverbinding en een browser.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more