Bladwijzers

Battle Forge

Alternatieve namen:

BattleForge online multiplayer role-playing game is toe te schrijven aan een vrij zeldzame genre van collectible card games.

Voordat het spel, laten we eens een kijkje nemen op de minimale systeemvereisten. Online game BattleForge maakt de volgende systeemvereisten voor uw computer:

Processor - 1,8 GHz Intel Core,

Videokaart - 128 MB NVidia GeForce 6000-serie of hoger, ATI Radeon 9500 of hoger,

RAM - 512 MB (1 GB voor Vista),

Harde schijf - ten minste 10 GB vrije ruimte om het spel te installeren,

Internet Connection Speed ​​- niet minder dan 512 kb

DirectX - versie 9.0 met (op disc)

Geluidskaart - compatibel met DirectX 9.0,

Minimale schermresolutie: 1024x768.

Doe mee met het spel BattleForge is heel simpel. Op de registratie ontvangt u de standaard gegevens in te voeren

- Inloggen - inlognaam op de site,

- Bijnaam - de gewenste naam waaronder u de spelers weten,

- Wachtwoord

- Elektronische postbus adres.

Echter, om te beginnen met het spelen van het spel BattleForge online, genoeg om alleen BattleForge online registratie passeren. Ook moet u een CD met irgoy kopen - of bij geautoriseerde dealers in de off-line, of gedownload van het net.

BattleForge online spel geeft u de mogelijkheid om iemand karakter aan te maken, en dan is het geleidelijk ontwikkeld. Nee, krijgt u een spel kaarten, en al - spreuken, soldaten, gebouwen - afgebeeld op de kaarten. Alleen afhankelijk van hoe u over hen tijdens het spel, en alleen afhankelijk van je strategie om de overwinning te behalen.

BattleForge Game Online lanceert een standaard pak kaarten een van de vier basiselementen. Een van deze elementen moet je kiezen aan het begin van de oorlog. Deze

 • Fire (meer geschikt voor degenen die willen aanvallen)
 • Frost (voor degenen die bouwen hun strategie aan defensie)
 • Shadow (voor subtiele tactiek, met gebruikmaking van alle mogelijkheden van hun soldaten)
 • Nature (voor fans spell Mindbender tegenstander)

Tijdens het spelen van online game BattleForge, dan is uw tegenstanders in de strijd tegen de kunstmatige intelligentie, zoals fractie zal optreden

 • Stonekin (een combinatie van de natuur en vorst)
 • Twilight (verbinding van vuur en natuur)
 • Bandits (duurde het beste uit de schaduw en vuur)
 • Verloren zielen (een combinatie van schaduw en vorst)

In de beginperiode pak, terwijl ze vybudete spelen BattleForge, kun je jezelf en andere decks kopen op de speciale bril die worden gegeven, samen met de aankoop van de schijf. Als u deze punten is niet genoeg, dan kun je meer kopen. Dus, kan uw dek bestaan ​​uit meer dan 200 kaarten. Maar tijdens het gevecht, kun je slechts 20, dus gebruik met de grootst mogelijke aandacht aan de selectie van traktatie troepen voor elk gevecht. U kunt er voor elke set van twintig kaarten hun tactiek, maar je tegenstander zal hetzelfde doen. Gevechten in het spel is erg spannend, omdat je niet kunt weten welke kaart verrassing je vijand verstopt.

Naast de basiskenmerken van elke kaart zijn nog niet beschikbaar op de drie niveaus van de verbeteringen die tijdens gevechten met een andere speler kan worden verdiend.

Om de kaart te activeren, u een marge van twee verschillende energieën die u ontvangt van de bouw van monumenten nodig.

Als je in BattleForge spelen met vrienden, kunt u kaarten veranderen. Of u kunt uw kaarten te verkopen op de beurs en verdien goed geld als je krachtig en zeldzaam zijn.

Gevechten in het spel zijn anders:

 • Training gevechten met PC
 • Om verschillende scenario's uit te voeren waarin de onderneming zich kan verzamelen tot 12 personen
 • Duel one on one
 • Battle twee aan twee

BF spel biedt de mogelijkheid om te concurreren in een verscheidenheid van de ranking toernooien en gevechten

Registreer BattleForge dompelen je onder in de prachtige wereld van de fantasie gevechten. En als de regels van het spel en het houden van de strijd je complex lijken, het biedt tal van video-tutorials.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more