Bladwijzers

Battle for Graxia

Alternatieve namen: Battle for Graxia

Battle for Graxia online - gratis multiplayer game in de stijl van actie RTS met een sociale inslag. Gameplay herinnert alle bekende project DotA. Projectontwikkelaars Petroglyph Games hebben gezorgd die werden goed ontwikkeld PvE en PvP-systeem. Spelers verwachten spannende gevechten met elkaar en gokken wedstrijd met computer intelligentie. Het selecteren van een karakter voor jezelf, zul je worden betrokken bij de ontwikkeling en de tijd zal komen dat er geen vijand is bang voor je. Toenemende level na level, sterker word je en geleidelijk open de vooruitzichten van het spel. Geld verdienen om apparatuur die wordt verkocht in de plaatselijke winkels kopen, kunt u zelfs dingen die drastisch kan veranderen de loop van de gebeurtenissen in sommige kritieke situaties te kopen. Bijvoorbeeld, sets van herstel torens zijn duur, maar wat effect! Verdiend in gevechten ernstige momenten kan worden besteed op een andere manier - om te investeren in de aankoop van een onsterfelijke held. Vernietig meer dan monsters aangetroffen op de weg, en ontdek de mogelijkheden! Geloof in je kracht en het succes is niet ver weg!

Als u besluit om een ​​partij van avontuurlijke activiteiten te worden, zul je Battle nodig hebt voor Graxia registratie. Hiervoor is een speciale vorm gevuld. Ook op de officiële website kunt u een abonnement op de nieuwsbrief te maken, voer dan uw e-mailadres. Door een account, moet je voorbereid zijn op het feit dat de regels van het project moeten het eens. Voordat je begint te Battle spelen voor Graxia, zou het passend zijn om de configuratie van uw computer te controleren. Immers gameplay vereisen bepaalde systeemvereisten: Besturingssysteem Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), videokaart met 256 MB videogeheugen en ondersteunt shaders 2. 0, compatibel met DirectX 9. 0c geluidskaart, 1,5 GB vrije harde schijfruimte en 1 GB RAM. De aanwezigheid van deze parameters gameplay zonder glitches.

Dus, spelen Battle for Graxia - betekent om voortdurend nemen in bloedige gevechten. U kunt starten in stap. Of, als je wil kan je workout. Nadat je een personage hebt gekozen voor jezelf, zal gebeurtenissen niet laten wachten. By the way, nu kunt u kiezen uit meer dan tien verschillende karakters. Terwijl de ontwikkelaars blijven werken aan dit onderwerp, en binnenkort beschikbaar voor nieuwe helden zijn. Intensivering op de magische locatie, moet u tal van monsters te verslaan en zijn niet bang om andere spelers uit te dagen. Overwinning brengen beloningen in de vorm van munten. Daarnaast zult u worden gefactureerd ervaring. By the way, is te zeggen over een bepaald Battle for Graxia online. Hier voor het doden van neutrale kruipt, krijg je veel meer ervaring dan een overwinning op de vijandelijke basis. Vernietiging kruipt, torens en helden tegenstander leidt tot hogere niveaus. Dit wordt beschouwd als het eerste type van bloeden - in een gevecht. Het tweede type is afhankelijk van overwinningen en verliezen bijzonder karakter tijdens het spel.

Game Battle for Graxia vrij eenvoudig te begrijpen. Geen onnodige franje, en de interface is intuïtief. U kunt gemakkelijk naar het management en word een held om een ​​prestatie te maken na de andere. Het is een wereld waar alles op zijn plaats en je hebt niets te vrezen dat verbaasd over de ruime locaties. De inherente ontwerp van het spel minimalisme wordt niet gebruikt omdat de verbeelding van ontwikkelaars werken niet - helemaal niet! Dit alles wordt gedaan voor uw comfort en gemakkelijke manieren. Inderdaad te doen wat je het meest wilt? Dat klopt, relax!

Er is nog een ding dat gebruikers zal verrukken. De sociale component van het spel is zo ontwikkeld dat met elkaar te communiceren in deze virtuele wereld - is een gebruikelijke ding. U kunt de profielen van andere spelers te bladeren pronken met hun eigen helden om hun echte vrienden te vinden, creëren een hele ruimte voor gezelligheid. En dit alles gebeurt in een aangename sfeer van gemak! Geniet van deze en creëerde dit spel. Aangename ervaring en goed humeur!

 

Battle for Graxia online registratie