Bladwijzers

Battleknight

Alternatieve namen: Battleknight

Battleknight online - is een browser role-playing game (MMORPG), met een historisch verhaal, waarin het verhaal van ridders en kastelen, adellijke paladin en meedogenloze rovers vertelt ...

Online MMO vereist geen client installatie en games beschikbaar in bijna elke browser. Alles wat je nodig hebt om het spel te starten, dit Registratie Battleknight: op de hoofdpagina, op het inschrijfformulier, kiezen (als je een beginner bent) "Ik ben nieuw hier" en voer een naam in het veld, e-mail, wachtwoord. Vervolgens selecteert u een server en accepteer de naleving van de regels van het spel. Daarna klikt u op "Play" en op dit spel Meld Battleknight afgewerkt.

Gaan in het spel, Uil (NPC) stellen voor om een ​​training te ondergaan in een paar quests voor de uitvoering van die zal worden gegeven wat beloningen in de vorm van game geld en sommige dingen. Battleknight spel heeft online de in-game valuta - zilver en robijnen.

Op het eerste niveau in het spel, je karakter krijgt de titel - Trainee.

Het openen van het menu tabblad "Karakter", kies een avatar van zijn karakter. Hier kunt u de functies te zien:

Vermogen - sterker dan de held, hoe meer schade kan toebrengen,

Slimheid / Build - het hoogste cijfer van de held, hoe meer zijn leven punten en sneller herstel;

Luck - niveau van geluk held, van invloed op het vermogen om een ​​kritische staking te krijgen, evenals het aantal van geroofde zilver

Art Attack - hoe hoger het wapen vaardigheid van de held, des te meer zal hij een kans om de vijand te raken hebben;

Art of Defense - de betere teken dat moet worden beheerd met zijn schild, hoe minder schade hij zal ontvangen.

Naast deze kenmerken, is er nog steeds

  • Life punten
  • Karma
  • Schade
  • Armour
  • Hit kans en bescherming

Speel het spel online kan Battleknight het nemen van een baan als robots, zoals detectiepoortjes, veldwerk, verraad. Hier alleen gepland actieheld, rechtstreeks bij betrokken zijn worden niet geaccepteerd. Uitvoeringstermijn 1-8 uur. Betaling - Zilver en bewustzijn van karma.

Afhankelijk van het niveau van de held in staat zal zijn om wapens en armor, potions en runes dat gekocht kan worden met verdiende zilveren munten van de handelaren, smeden en Alchemist in de markt te kiezen. Een dostignuv10 niveau, kunt u een paard te kopen.

Speel het spel online Battleknight kan door een aanval rovers, om goede mensen, of vice versa, aan de kant van de rovers. Afhankelijk van deze keuze, karma held wordt positief of negatief

Force licht (positief) karma : Bescherming voorouders Light Vermogen Regeneration, Angel Wings, schild Mystic, Mystic citadel.

Duistere krachten (negatieve) karma : Dark Force, Curse, Shadow of Darkness, kick zuur Creek dood armor met spikes.

Elke speler in dit spel dat je goed dat verbeterd kan worden, afhankelijk van de materiële mogelijkheden krijgt. Voor echt geld kun je een premium account te kopen, die veel voordelen en kansen in het spel geeft.

Om ervaring op te doen, nieuwe vaardigheden en speel geld (zilver en robijnen), zal de held nodig hebben om verschillende taken uit te voeren en deel te nemen aan gevechten met andere spelers.

Battleknight online game Het toernooi is een arena waar je kunt kiezen voor een favoriete soort strijd:

  • King's Tournament
  • Duel
  • Call
  • Tournament
  • Steekspel

Game imeet12 missies, en elke missie heeft meerdere locaties. Er zijn groep missies die je kunt nemen in de taverne.

Speel Battleknight kan worden gekocht in de winkel zelf of satelliet Skakun

Satelliet - Hond, Squire, Kitty;

Mounts - The Black Horse, Witte Eenhoorn, Zwarte Eenhoorn, Black War Bear.

In Battleknight kunnen verenigd spelen in de Orde, om steun voor het spel te bieden onder de spelers. Een Correspondentie tussen de spelers, is er een functie "Berichten".

Dit spel wordt beschouwd als een van de beste in zijn genre, zijn er vele interessante functies en het kan nog een lang verhaal worden, dus het is beter om te spelen. Battleknight registratie zal de deur voor je open op deze historische wereld!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more