Bladwijzers

Battle of Crowns

Alternatieve namen: Battle of Crowns

Game Battle of Crowns - een computerspel, waar hevige gevechten vinden plaats op de opstandige Caribisch gebied.

Als je een realist, dealer of remote piraat, wordt dan lid van een nieuwe gratis game.

Battle of Crowns online - dit gebouw strategie die u zal aantrekken met de mogelijkheden ervan. U zult duiken in talloze gevechten om de heerschappij over de Caribische Zee, en zijn inspanningen om roem en fortuin te introduceren.

In de Slag bij Kronen registratie gepresenteerd in het Duits. Russische interface voor dit spel is nog niet klaar.

Om zich te registreren online Battle of kronen heb je nodig:

1. Zoeken op deze website.

2. Klik op de hoofdpagina van de site in de rechterbovenhoek van de knop « Registrieren » .

3. Voer uw unieke gebruikersnaam voor dit spel.

4. Schrijf je emeil adres.

5. Kom met een combinatie van een wachtwoord. Aldus is het wenselijk om zowel cijfers en letters gebruiken.

6. Kies jouw spelwereld.

7. Lees de informatie, die hieronder wordt beschreven. Als u akkoord gaat met een merk in de juiste doosjes.

8. Klik op « Registrieren ».

Speel Battle of Crowns je kunt zonder na te denken over de kracht van uw personal computer. Voor dit spel het belangrijkste - het is een internetverbinding. Het is wenselijk om een ​​snelle verbinding.

In de Slag van Crowns te spelen is het nodig, de vaststelling van haar eerste kolonies, mijne middelen, de handel met andere spelers en vooraf geleidelijk van het oorspronkelijke niveau van de beschaving in een dor machtig rijk IJsland.

Je ziet net zo spectaculaire zeeslagen optreden. Je moet de oude koopvaardijschepen te gebruiken om de vijanden van andere vloten te verslaan in de tactische strijd op het water.

U kunt een grote eer en glorie zal zijn, wanneer u doorgaat met zijn eigen kolonie te versterken.

Tijdens het avontuur Slag van Crowns Online, krijgt u toegang tot een totaal van zes speelbare facties. Deze verenigingen zijn de historische koloniale staten, onafhankelijke dealers en wetteloze piraten. Breuken differentiëren in termen van gameplay, selecteer de eenheden, evenals het spel als geheel.

Terwijl de koloniale staat in de Slag van kronen, het meest geïnteresseerd in de snelle ontwikkeling van haar koloniën, hebzuchtige piraten om je ogen op de middelen van andere familieleden te houden.

Uiteindelijk is het spel zul je speciale prijzen, die tot doel hebben na succesvolle afronding ontvangt. Zij bieden de maximale stimulans om verder te spelen - voor zowel beginners als een fascinerende strategie.

Battle of kronen is een gratis spel, en deze kan worden gereproduceerd in een hardware-geoptimaliseerde versie op meerdere platforms: bijvoorbeeld de browser pc, smartphones en tablets.

Battle of Crowns Online zal je naar een wereld vol avontuur sturen met verbazingwekkende schepen, spectaculaire evenementen en stijlvol design.

Wees niet lui, in het spel worden geregistreerd en hebben een fantastische tijd!

 

Battle of Crowns online registratie