Bladwijzers

Battle of the Immortals

Alternatieve namen: Battle of the Immortals

Battle Of de Immortals Online - een gratis multiplayer online role-playing game van het bedrijf Perfect World Beijing. Het moet zeggen dat dit tudiya zich lang heeft gevestigd als een uitstekend team van ontwikkelaars en dizeynerov produceren fatsoenlijke gaming producten van de industrie, en het spel Battle of the Immortals is geen uitzondering. Battle of the Immortals online game, is de oudere broer van de beroemde Perfect World.

Doe mee met het spel Battle Of The Immortals zal niet veel van uw tijd in beslag nemen. Het enige wat u hoeft te doen - in een paar gebieden met de accountnaam, wachtwoord, landinstellingen invullen en bevestigen inschrijving via e-mail, waarin u een bevestigingsbrief en een link naar de client te downloaden zal ontvangen. Zo registratie Battle Of The Immortals is voltooid. Battle Of Immortals online game, verrassen met haar schoonheid op het eerste gezicht.

Haal het karakter begint het spel met het creëren van karakters raam, en vanaf dit punt is het duidelijk dat de ontwerpers hard gewerkt pen om de foto spel Battle Of The Immortals online live, rijk en aangenaam voor het oog te maken. En het moet worden opgemerkt dat ze deze erg goed. Totaal op dit punt in het spel zijn er vijf klassen - Berserk, Chosen Slayer, Mage en Heretic. Interessant spel swing alle overwegen beschikbaarheid geboortedatum van de held, afhankelijk van waar het zal worden toegevoegd aan het teken van de dierenriem te bepalen, een of andere manier invloed op de speeleigenschappen van het personage. Speel het spel Battle Of Immortals is ook interessant omdat het leidt ons stap voor stap door het verhaal en niet verdwalen in de enorme uitgestrektheid van de spelwereld.

De wereld van de onsterfelijken begint Ontdek, wat logisch is, in de hemel. Dat is waar we onze eerste instructies, de onsterfelijke status en ga terug naar de aarde. Al op de grond, bevinden we ons in het kamp nieuwkomers, die hun eerste baan die moet worden gedaan om te verbeteren en een beetje geld en de dingen die je nodig hebt in het spel te krijgen. Helaas, wordt de taak niet schitteren met originaliteit, allemaal hetzelfde "go-fetch" ja "kill monsters n", maar een grafische component, uitgevoerd op de top, uitstekende uitstraling van de held, armor en wapens, en een prachtige tekening vaardigheden van de held doen vergeten dat de quests zijn nogal eentonig. Speel het spel online Battle Of The Immortals niet alleen hebben.

Game aangenaam blij met hun systeem huisdieren. Hier kan elk personage een huisdier, het verwerven, het vinden van de uitgestrekte spelwereld of gewoon wat getemd monster. Maar het doel is niet alleen voor het oog van zijn meester, hier pitotsy fungeren als echte game-assistenten, op ieder moment bereid om het pistool te grijpen en vecht zij aan zij met u, maar ook de ontwikkeling en het opdoen van ervaring behagen. Als je besluit om Battle of the Immortals spelen, dan zul je de technische component houden.

Inderdaad, het is vermeldenswaard kwalitatief ontwikkelde productie-systeem en het verbeteren van dingen, om het object kan bepaalde ambachtelijke hebben, met het juiste niveau van vaardigheid en alle benodigde middelen, maar verbeteringen gevecht items in het spel - nemerjanno. Van de banale verscherping, speciale rollen of stenen die de aanvalskracht van je zwaard of het niveau van bescherming van je bepantsering kan verhogen kopen.

Het spel zal een beroep op alle fans van MMORPG en geven vele uren aangenaam tijdverdrijf! In de Battle of the Immortals kan iedereen spelen, het downloaden van de game client, kunt u zich inschrijven en bewijzen dat je waardig geworden overlevenden van de Slag van de onsterfelijken zijn!

 

Battle of the Immortals online registratie