Bladwijzers

Battles for Glory 2

Alternatieve namen: Battle for glory 2

Als je aantrekt en fascineert de wereld oorlog, als in je echte leven dat je nooit om deel te nemen aan grootschalige gevechten (en willen), online game Battles for Glory 2 zal openen voordat u een wereldoorlog met zijn voor-en nadelen.

Pentium 4 2:

Om het spel Battles for Glory 2 online te spelen zul je een computer aan de volgende systeemvereisten voldoet nodig. 0 Ghz; RAM 512 MB videokaart: NVidia GeForceFX 5700 of ATI Radeon 9600, ongeveer 9 GB aan ruimte op de harde schijf, en een internetverbinding. Agree eisen zijn klein.

Registreer Battles for Glory 2 is zeer eenvoudig. Ga dan naar de Quick Start-menu, download en installeer de Client en Patch (speciale programma's die u zullen helpen voorkomen dat allerlei fouten). Vervolgens maak je een account - denk een spelnaam en vul hem in het juiste vakje onder, voer het wachtwoord en e-mailadres. In klaar was om u te registreren in het spel Battles for Glory 2, ga naar je inbox en volg de link. Battles for Glory 2 online registratie was succesvol en u kunt nu beginnen met het spel. Voer de opdrachtgever, voer de accountnaam (of gebruikersnaam) en uw wachtwoord, een nieuw karakter en beginnen te genieten van het spel.

Game Battles for Glory 2 Online neemt je mee in de wereld van de drie-dimensionale slagveld, waar je doel is eenvoudig - het is inbeslagname van het grondgebied in een langdurige confrontatie tussen de partijen, aangezien de zeer grote massa van middelen in het spel komt alleen uit de bezette gebieden. Voordeel Battles for Glory 2 online is de sociale component van het spel. Wat betekent dit? In het spel kun je een lid van een van de vijf races, die unieke eigenschappen en beroepen zijn geworden. Race zijn ver van elkaar en zijn voortdurend in oorlog, dus de relatie binnen een zeer sterke race.

Het is leuk om het spel online te spelen Battles for Glory 2 kunt u de ranking van hun ras te verhogen door het verhogen van het aantal vertegenwoordigers en de uitbreiding van de bezette gebieden. Probeer hun leidinggevende vaardigheden - zoals het succes van uw ras hangt af van het succes van haar leiders, die je zal worden. Maar wat is de leider zonder assistenten - je kunt drie assistenten (archonten) benoemen die uw bestelling zal uitvoeren.

Battles for Glory 2 online game is de belangrijkste objecten van de stad, die goed was voor drie-gestuurde mobiele Outpost om belasting van het grondgebied te verzamelen. Tijdens het spel zal je belegeren de stad, maar vergeet niet om de belangrijkste stad vlag moet je ook secundaire vlaggen die zijn gevestigd in de stad weg te vernietigen. Neem de stad is niet zo gemakkelijk - maar uw bekwame tactisch denken zal je helpen.

Hoe Battles succesvol en makkelijk te spelen voor Glory 2, hoe om te winnen - het antwoord is simpel: verzamel zoveel mogelijk artefacten zodra ze significante hoeveelheden van de oude krachten die zal helpen verhogen van uw snelheid ras, fysieke en magische kracht en bescherming bevatten, nauwkeurigheid en behendigheid, en meer. Het is belangrijk om te onthouden, hoe meer je hebt artefacten, hoe krachtiger het effect. Artefacten niet verliezen.

U kunt een gilde en capture vesting maken, het ontdekken van extra bekwaamheden en vaardigheden. Met haar arsenaal Fortress, kunt u een verscheidenheid van allianties met andere eigenaren forten maken.

Battles for Glory 2 is gemakkelijk te spelen en spannend. Full-scale veldslagen en belegeringen, zullen verschillende rassen met multifunctionele tekens u een ongewoon levendige emoties en sensaties.

Game Battle for glory 2 kost veel plezier!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more