Favorieten

Space Battles

Alternatieve namen: Battlespace

Battle Space online - is een gratis militaire strategie browser-based online spel dat je zal krijgen in vreemde werelden en de eindeloze uitgestrektheid van sterrenstelsels.
... Een reeks van mislukte experimenten brachten onze planeet om een ​​katastrofisch verlies van mensenlevens en 2240 was het jaar waarin de mensheid op de rand van uitsterven. Tijd om de situatie te redden was heel weinig en al een of andere manier bewoonbare planeten ging schepen met kolonisten ...

Registreer ruimte gevechten in het spel is eenvoudig en het gaat om het vullen van terreinen als:
• Inloggen
• Wachtwoord
• E-mail

Volgende staat zal zijn om een ​​planetair systeem en eigenlijk de planeet zelf, die zal worden voor uw volk verblijfplaats te kiezen. Momenteel beschikbaar zijn in het spel twee universa, het is Beta en Gamma, zijn blij om u in zijn armen.

Speel het spel online ruimte gevechten zo spannend dat overstappen naar een andere speelgoed niet wil.
Je moet zonne-energiecentrales, metaal mijn, kristal en deuterium, die nodig zou zijn in ruimteschepen en ruimte om te vliegen voor installaties te bouwen. De bouw van een laboratorium, zul je nieuwe ruimte technologieën, die u toelaten om te blijven krachtige motoren voor ruimteschepen creëren en ontwikkelen van de infrastructuur van je planeet te leren. Daarnaast moet u verschillende winkels en fabrieken te bouwen voor de productie van robots. Met dit alles, kunt u een scheepswerf, waar het mogelijk zal zijn om ruimteschepen en diverse beschermende structuren op te bouwen bouwen.

Online spel Space Battles zal niet alleen een gelegenheid om hun infrastructuur te ontwikkelen, maar ook om deel te nemen in spionage, en aanvallen op zijn buren en de ruimte gevechten te houden die.

Play Space Battles mentoren zal je helpen, als je een behoefte aan dergelijke hulp. Wat is de betekenis van dergelijke bijstand, het feit is dat tijdens het spel op de nieuwe spelers een verscheidenheid aan vragen die door naar de game chat kan worden ingesteld kan ervaren. Als iemand toe op te treden als uw mentor en hulp in een vroeg stadium om te gaan met alle nieuwe problemen van uw kant, zou je beloning mentor voor deze bijstand bonussen spelen. Daarom beide zijden met deze samenwerking nemen ieder zijn eigen.

Space Battles online game, behalve mentoren, het aanbieden van meer hulp zogenaamde "ambtenaren". Niet te verwarren met mentoren! Officers zal helpen snel het niveau van ontwikkeling te bereiken door het verbeteren van enkele kenmerken (bijvoorbeeld, nemen het vermogen van de motor van het schip of aan de productiviteit van de mijnen te verhogen). Want zulke hulp nodig om kuidami (dit in-game valuta) betalen.
Kuidy kunnen gekocht worden voor echt geld (WebMoney, SMS, directe betaling) of door het aantrekken van nieuwe spelers. Voor kuidy kunnen sommige dingen en game voordelen kopen.

In kuidov in online spel heeft Battle Space andere valuta - kredieten. U kunt credits verdienen door deel te nemen aan expedities die zich bezighouden met handel of quests te voltooien. Deze valuta wordt voornamelijk gebruikt voor de berekening van tussen de spelers.

Speel het spel online ruimte gevechten, bouw je rijk op, je helemaal alleen, en u kunt uw alliantie te creëren en leiden het. Indien u dit wenst, kunt u deelnemen aan een bestaande alliantie, maar moet weten wat allianties zijn niet statisch, ze zijn voortdurend in oorlog met iemand en vrede, aanvallen en verdedigen.

Ik wil een paar woorden over hoe de gevechten zijn in dit spel zeggen: de strijd zelf, als zodanig, nee, hij is in de vorm van een verslag over de exploitatie van spelen (dat wil zeggen, wie wat deed).

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more