Favorieten

Battle Space

Alternatieve namen: Battle Space

Battle Space online - is een multiplayer online game op de ruimte thema. Bijna alle van de mensheid gestorven, waardoor alleen de sterkste, wiens leven gaat verder ruimtevaartuig, het primaire doel van ieder mens is - om zijn leven te beschermen en zich te ontdoen van tegenstanders. U krijgt een van de kapiteins van het schip geworden, en al de verantwoordelijkheid voor je mensen op je schouders vallen.

Battle Space registratie is vrij eenvoudig en verschilt niet van andere online games, want dit heb je nodig:

1. S IT officiële site van de game, want alleen hier kun je het spel downloaden gratis,

2. Om het adres van uw eigen e-mail adres in te voeren;

3. Coined uw wachtwoord;

4. Om het wachtwoord opnieuw in te voeren;

5. Het gewenste vakje aankruisen op de overeenkomsten met de regels van het spel;

6. Het gewenste vakje aankruisen op uw privacy.

Dan kun je veilig het spel te starten.

Gestart speelt Battle Space, moet u weten dat de primaire autoriteit is Orde - een organisatie die als voornaamste doel, het behoud van de mensheid.

Eerst moet je aan een planeet te kiezen en beginnen te kijken naar haar middelen, dan zijn deze middelen vertalen in gebouwen voor gevechtskracht. Koloniseren van nieuwe planeten, kunt u het beheren en maak je eigen imperium, maar vergeet niet dat je veel vijanden die zullen proberen om het te grijpen.

Game Battle Space heeft zijn eigen munt - Kuidy, ze kunnen betalen voor de rekrutering van soldaten, of allianties.

Battle Space kunt u een van de voorgestelde personages spelen, maar ook zul je de volgende tekens werken:

· Geoloog;

· Admiral;

· Destroyer;

· Algemeen;

· Reparateur.

Geoloog - de beste wetenschapper die astronomie en astrofysica weet, kan leren een chemisch element, evenals de juiste bron, maar ook kennen in de chemie.

Admiral - een veteraan van vele veldslagen en strijder, de keizer kan volledig het beheer van de vloot van admiraal toevertrouwen van elk van de situatie waarin hij erachter komt, hij is slim in de strijd.

Destroyer - de gevaarlijkste krijger, kan hij de planeet te vernietigen voor hun eigen pleziertjes.

Algemeen - de meest gerespecteerde man in het rijk, hij houdt van discipline en wanneer het verschijnt groeit de macht van een schip.

Hersteller - deze krijger is nodig om je rijk te verdedigen, het zal je beschermen in alle omstandigheden, en nooit verraden.

Game Battle Space heeft een eigen chat-en radio, die sterk afwijkt van andere online games. Hier vindt u niet alleen de antwoorden op uw vragen, maar ook om te communiceren met andere spelers, en vooral luisteren naar een van uw favoriete nummer. Gewoon samen met uw vrienden, kunt u een coalitie die sterk zal helpen vechten tegen je tegenstanders en verrijk je rijk middelen te creëren. Vergeet niet dat elk schip alleen kan het vuur op bepaalde soorten van vijandelijke schepen, dus bijzondere aandacht besteden aan de verdediging van uw constructies.

Spelen Battle Space online en een echte redder van de mensheid.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more