Bladwijzers

Battlestar Galactica Online

Alternatieve namen: Batlstar Galactica Online

In deze melkweg, zijn er twee races voor de speler kiezen - Mensen en Cylons (robots). Upgraden van ruimteschepen, kan de speler een sterk leger te creëren om te vangen en vernietigen van de vijand. Met elke voltooide missie openen onontgonnen mysteries van het universum, en het team wordt steeds sterker en krijgen nieuwe vaardigheden en aanvallen.

Een groot pluspunt is de 3D-graphics, waardoor de strijd spectaculair en kleurrijk.

Een ander kind, gemaakt in het genre van de browser-based spel op het onderwerp van science fiction niet alleen bezoedeld imago, maar ook overtroffen de verwachtingen van vele fantastische games van dit genre. Met trots presenteren wij u een geweldig spel voor iedereen die niet vreemd Fictie: Battlestar Galactica Online.

Ik denk dat veel mensen weten dat het beroemde bedrijf-ontwikkelaar Bigpoint wordt beschouwd als een echte maestro in online computer games, en zelfs meer - browser-based online role-playing speelgoed. Haar volgende kind, gemaakt in de browser game genre op het onderwerp van science fiction niet alleen bezoedeld imago, maar ook overtroffen de verwachtingen van vele fantastische games van dit genre. Met trots presenteren wij u een geweldig spel voor iedereen die niet vreemd Fictie: Battlestar Galactica Online.

Meteen aangenaam blij dat hoewel online game Battlestar Galactica Online en browser-based, maar de graphics is niet onderdoen voor haar opdrachtgever oudere broers. De vangst is dat tijdens het maken van het spel werd gebruikt door de echte driedimensionale grafische engine zodat elke speler een echt plezier van de gameplay, niet zamorachivayas systeemvereisten kon krijgen. By the way, als Battlestar Galactica Online kun je zelfs spelen op de zwakste computer, omdat er geen minimale systeemeisen voor het spel zijn. Hoeft alleen een actieve internetverbinding en een browser.

Doe mee met het spel Battlestar Galactica Online zal u niet heel lang en wordt door iedereen begrepen. Het enige wat u hoeft te doen - voer de naam van je spel karakter, een wachtwoord voor de toegang tot het spel en het e-mailadres waarnaar u bericht dat de Battlestar Galactica Online registratie is voltooid.

In het algemeen, is het vermeldenswaard dat de serie zelf over het lot van Battlestar Galactica - het is een sekte, voedsel zijn bijzondere sfeer, die een duik nemen in het spel Battlestar Galactica Online game online. En in het proces van het creëren van het spel, de ontwikkelaars besteden genoeg tijd alleen het creëren van deze sfeer zelf, zoals veel fans van het genre zeggen dat Battlestar Galactica Online game online - het is alsof de echte serie, geanimeerde op uw computer. En het is vermeldenswaard dat niet een ruimte gevechten, gewelddadige confrontaties en verraderlijke intriges rijken in deze serie, maar ook de filosofische component, subtiel verweven in de verhaallijn. We hebben een unieke kans om te kijken wat we kunnen zijn in de toekomst en waarom het is gebeurd op die manier, en niet anders.

Eigenlijk is de belangrijkste tegenstanders van het menselijk ras Battlestar Galactica Online - Cylons, androids, met enorme geestelijke en lichamelijke vermogens. Weinig mensen weten, maar als ze eenmaal waren assistenten zelfs bij mensen, maar kwamen in opstand en ontstak een oorlog tegen hun scheppers. En nu, na bijna een halve eeuw geleden dat de eerste oorlog Silonskoy robots besloten om een ​​sweep, het verzenden van zijn strijdkrachten in elk van de twaalf koloniën te maken, maar Battlestar Galactica wist te ontsnappen uit de ring van beleg en een koers uit voor al helemaal vergeten en twijfelen aan het bestaan ​​van de ouder planeet met een vreemde naam "Aarde". Hier is zo'n complicatie voldoet ons het spel.

Begint te spelen, kunt u kiezen als hun ras of ras van mensen of Cylon race. Het hangt allemaal af van je. Daarna krijg je een selectie box is het uiterlijk van je personage. Ik moet zeggen dat dit deel van de gameplay de ontwikkelaars hebben niet veel tijd betaald, maar geen paniek, omdat in de meeste delen van het spel, je een schip te controleren en uw mentee zal erin zijn. Hoewel u aan om periodiek te spelen en Battlestar Galactica Online is online voor je held.

Quests en missies boven alle lof worden uitgevoerd bevalt niet alleen studeren en lineariteit, maar ook interactiviteit van verschillende quests, verzadiging van dynamische scènes en zeer aangenaam beloningen voor de uitvoering ervan. Speel online game Battlestar Galactica Online uit steeds buiten toepassing mooier.

Dus, een samenvatting van al het bovenstaande, is het vermeldenswaard dat als je echt hunkert naar avontuur en willen worden in de ruimte tussen de talloze nummers van sterren en planeten - veilig te spelen Battlestar Galactica Online en bewijzen aan iedereen dat u de meeste zijn deze ruimte held die het hele universum kan redden!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more