Bladwijzers

Bebees

Alternatieve namen: Bebees

Bebees online - gratis browser-based strategie role-playing game, waarin de acties van de personages zijn bijen. Je in een echte bijenkorf waar onvermoeibare workaholic alle buzz en buzz, hosting in zijn klooster. Het doel van hun leven - meer dan honing halen. Luizen taak - om een ​​zwerm van bondgenoten die zal stoutmoedig om de vijand aan te vallen in geval van nood te verzamelen. Zal ook zorgen voor de bijen krijger die is de centrale figuur in het huis bijen. Ontwikkelen hoofdpersoon bijenvolk, vechten voor elke druppel van deze zoete en kostbare honing op springen in de race voor het kampioenschap ondenkbare hun concurrenten. Bebees spel rangschikt spelers en win de eerste lijn in de lijst heb je alle kans! Kom op! Succes ligt in jouw handen!

Het eerste wat je hoeft te doen - is om een ​​account aan te maken. Voer uw naam, wachtwoord (herhalen), geboortedatum en land. Ook, om toegang tot de applicatie, moet u het lidmaatschap te accepteren. Ga naar het project kunt u via Facebook. Als u niet over uw pagina in het sociale netwerk, maak het niet moeilijk zal zijn. Bebees inschrijving neemt u mee naar de fantastische wereld, en je kunt beginnen met het oplossen van een formule voor succes. Misschien is de hele zaak in het bedrag van de honing? Misschien is de mogelijkheid om tijdens het spannende gevechten houden tussen rivaliserende bijenfamilies? Of misschien het geheim van goed ontworpen strategische stappen? Nou wat dacht je Fartagh kan van alles en afhankelijk? Begon te spelen bebees, zult u zeker de antwoorden op deze vragen te vinden. Na verloop van tijd leert u hoe u alle noodzakelijke maatregelen te combineren en op hun gemak voelen bij de schattige gestreepte insecten. Demonstreren andere gebruikers hun buitengewone capaciteiten!

Bebees kan iedereen spelen. Al is het aantal gebruikers bereikt de respectabele nummer 208670. En elke dag zijn er meer. Om mee te doen je niet nodig om iets te downloaden en te installeren. Het spel wordt geladen zonder problemen in de browser en geniet van de gameplay kan zelfs eigenaren van computers met een bescheiden parameters.

Browser Game bebees zo ingericht dat alles hier draait om honing. Het kan niet alleen verzamelen, maar ook om te stelen. Daarnaast zal de voorraad honing beschermd. Immers, je weet nooit wie zal willen inbreuk maken op uw vermogen! Moedig te verdedigen tegen aanvallen van hun honing op hetzelfde moment, het stelen van iemand anders. Dus je beroemd wendbaar medokradom zijn en vijanden begrijpen dat ofwel iets als een bijenkorf onneembare vesting.

Bijen vliegen onder uw leiding het gazon en het verzamelen bij Krafla zoet geurende nectar. Ze dragen hun prooi naar de korf, en je moet kijken hoe geaccumuleerde honing en verheugen dat elk moment wordt steeds rijker. Wat zal slimmer dan de bijen te werken, zal het sneller een plaats in de zon onder andere even ambitieuze spelers te winnen. Spel over bijen kunt u uitbreiden en verbeteren van uw zwerm alle beschikbare middelen, en deel te nemen aan eye-popping battle helden. Het versturen van zijn vertegenwoordiger zwerm, kun je prijzen krijgen, tenzij natuurlijk, zal hij in staat om een ​​overwinning te behalen zijn.

Let Your charmante bijen gezoem, dans, vermaak en werk - al dit puur plezier aanschouwen! Spel over bijen zullen je zonnig humeur, veel plezier, gokken en vecht duizelingwekkende overwinning te geven! Dit is de beste manier om fleuren uw vrije tijd en vergeten wat verveling. Probeer maar eens te beginnen om honing te verzamelen en bouwen van hun nest als mededeling dat een dergelijke buitengewone zitting trekt vanaf de eerste minuten. Geniet van het spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more