Bladwijzers

Berserker

Alternatieve namen: Berserker, Berserker

Game Berserker - dit is een spel voor de fans van de Vikingen met rol-modus! Met extra grote kaart en tal van manieren om te groeien het spel Berserker u verbazen met zijn prachtige en zeer complexe implementatie. Karakter ontwikkeling wordt uitgevoerd met behulp van een breed scala aan opties, en u kunt eenvoudig een methode die het beste werkt voor jou.

In het spel Berserker kun je brute kracht, behendigheid gebruiken om te ontwijken de slagen, uithoudingsvermogen om beter te worden, of intelligentie, de oude runen macht te gebruiken, je zal een personage die je echt wilt bouwen! Ontdek de uitgestrektheid van Midgard door de groene vlakten, dichte bossen en bergen, vol gevaren in Berserker online . In elk dorp, krijg je nieuwe wapens, armor en vaardigheden! De Vikingen zijn altijd geassocieerd met de strijd, hetzelfde wat je zult zien in het spel Berserker.

Inderdaad, dit browser spel stap jij de spannende wereld van de Noorse mythologie ontdekken. Berserker spel laat u kennismaken met de Vikingen, een van de meest krachtige krijgers.

Voor het spelen Berserker , zorg ervoor dat uw computer voldoet aan de systeemvereisten, zoals: frequentie processor - 2 GHz, 1 GB RAM, Videokaart - 128 MB. Doe mee met het spel Berserker zal niet veel tijd in beslag nemen en makkelijk:

1.                   Op de hoofdpagina, selecteer het item "registratie";

2.                   Enter;

3.                   Vul een geldig e-mail;

4.                   Een veilig wachtwoord invoeren;

5.                   Selecteer "Registratie", en Berserker registratie is voorbij.

Bij aankomst op de server, moet u een bijl nemen en ga naar de monsters en andere spelers te ontmoeten, zal het geleidelijk, en in eerste instantie beginnen we met de verschillende categorieën van games, bijvoorbeeld, een taverne, een aanbetaling, een koopman in de arena. Niet altijd gemakkelijk om te begrijpen hoe de Vikingen hun weg vinden naar Berserker online . Gelukkig is de chat systeem in "real time" geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan andere spelers.

Skills karakter Berserker online moet een strategie browser-based spel waarmee je een van de vier even belangrijke vaardigheden selecteren evolueren: kracht, lenigheid en het verbeteren van de kenmerken van de Vikingen, bijvoorbeeld een toename van de macht kun je meer schade doen.

Dan moet je wapens en items te rusten voor je personage. Wat is indrukwekkend over deze browser is het feit dat het spel Berserker heeft een aantal opties voor uitrusting waardig van een echte MMORPG, zoals Diablo of WOW. We kunnen echt geven onze viking helm, ketting, ringen van alle soorten, of schild. We moeten niet vergeten over de klassieke wapens, armor, laarzen, etc. etc. in Berserker online .

Een ander voordeel voor het personage vaardigheden zijn. Zij zal u toelaten om wapens te ontgrendelen of vechten met een bijzondere specialiteit in het spel Berserker . Niettemin is een zeer belangrijk aspect is de ontwikkeling van strategische aard. Er zijn 4 secties Berserker online : "wapen", waar je wapens en bonussen kunnen upgraden, evenals schilden, "bescherming" geeft u de mogelijkheid om de beste armor, het beste te dragen laarzen, "tactiek" kunt ontgrendelen Arena, brengen meer goud of werktijd missies te verminderen; "Ornament" geeft u de mogelijkheid om ringen en kettingen bonus dragen.

Je zult Berserker spelen en beseffen dat in de Viking dorp, elk gebouw heeft zijn eigen belang. Restaurant - quests, ambachten - werken, arena PvP - voor vechten, etc.

Berserker spel is browser spel met actie en spannende avonturen, maar ook werken in een vijandige omgeving. Berserker online geeft je de gelegenheid om te genieten van uitstekende graphics, zo succesvol, dat zonder dat zou er de sfeer van de Vikingen in elk van ons dat de ontwikkelaars ons wilden vertellen !

 

Berserker online registratie