Bladwijzers

Berserk Online

Alternatieve namen: Gek

Berserk Online Game - Russische desktop computer versie van het kaartspel. Stapsgewijze TCG Berserk online vereist spelers om strategisch denken en behendigheid. Kundig getraceerd fantasie kaart zal uw verbeelding verbazen en fascinerend proces volledig houden van je aandacht vanaf de eerste minuten.

Berserk Online spelen is mogelijk, zelfs met een laag vermogen computer. Voordeel spel belastend voor systeemvereisten:
- Systeem Windows 2000/XP/Vista;
- 256 MB RAM;
- Processor: Celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron;
- Internet-verbinding (lage bandbreedte verbruik).

Speel het spel online Berserk je kunt, het downloaden van de game client en passeerde het registratieproces. Doe mee met het spel Berserk Online is als volgt:
1) Voer het e-mail;
2) om een ​​wachtwoord te verzinnen;
3) geïntroduceerd bijnaam;
4) Geef de vloer;
5) Zet ​​een vinkje dat u akkoord gaat met de licentieovereenkomst.

Na Berserk OnLAN registratie gepasseerd, te beginnen rookie krijgt een dek van 30 kaarten. Berserk Online spel is opgedeeld in fasen (het spel zelf). Deelnemers om de beurt spelen. Kaarten hebben eigenschappen zoals autorijden, vliegen, actie, aanval, het leven.

Movement - dit is een verplaatsing kaart op de cellen waarin de conventionele slagveld. De richting van de beweging kan worden, omlaag of naar rechts en links. Diagonale beweging onmogelijk. Je kunt ook niet de kaarten veranderen in plaatsen.
Vliegen - feature kaarten, die na de openingszet in de secundaire zone. Ze zijn onbeweeglijk, maar kan aanvallen op iedereen.
Actie - gebruik deze kaart tijdens je beurt. Nu is de kaart is al gesloten en zal niet beschikbaar zijn tijdens deze cursus.
Attack toebrengt wonden wezen vijand, indien deze niet de desbetreffende bescherming.
Elke kaart heeft een bepaald aantal levens. Na het gebruik moet weg van het slagveld naar de begraafplaats.

Battle tegenstanders zullen zolang niet alle wezens omkomen een van de spelers duren. Als je aanvalt, kun je een hit te nemen, om raad te benoemen of gebruiken dezelfde plotselinge actie.

Berserk Online spel vereist kaarten regelen op het slagveld in drie rijen. 1e rij - zijn krijgers, bedoeld de vijand niet te missen in de achterzijde, zijn 2e rij vorm zwak boogschutters en wezens die kan toeslaan tegenover het bereik, en in de 3e rij geplaatst varieerde boogschutters en tovenaars. Slagveld, waar de belangrijkste actie van het spel, is een van de gaming zones. Toch zijn er gebieden, zoals een dek, extra zitplaatsen en de reeds genoemde begraafplaats. In het dek zijn de kaarten die je niet hebt gedaan om een ​​detachement voor een bepaalde veldslag vormen. By the way, staat voor een beurt 15 kaarten, terwijl de rest blijft voor onbepaalde tijd. In de secundaire gebied zijn terrein en vliegende wezens. Nou, de begraafplaats - een schuilplaats dode kaarten.

Berserk Online inschrijven afgegeven aan u alleen de minimale kaart. Slechts beperkte permanent onmogelijk. Manier om nieuwe kaarten te kopen - kopen boosters (set bestaande uit 7-random kaarten). Voor dit doel je game geld nodig - oz. Oz kan kopen voor echt gebruik Webmoney, Yandex. Geld, bankpas of andere beschikbare methoden.
Speel het spel Berserk Online is interessant met een tegenstander wiens krachten zijn ongeveer gelijk aan de jouwe. Om dit te doen, is er een uitgebreid stelsel van niveaus van de personages. Je niveau verhoogt door het verhogen duel waardering. Hoe meer goede spelers je verslaat, hoe hoger de waardering. Trouw aan het spelniveau wordt niet beïnvloed. Dus nivellering is op uw discretie, is er geen noodzaak.

Als je een gokker, de voordelen van het spel zal je aandacht niet opleveren. Doe mee met de spannende wereld van de kaarten en deel te nemen aan een verscheidenheid van quests, clan oorlogen en toernooien. De aanwezigheid in het spel ongeveer 900 monsters zal voor u een aangename verrassing. Immers, als goed, wanneer de keuze is onbeperkt! Start het spel op dit moment is en vergeet niet dat de ontwikkeling is vooral afhankelijk van jezelf!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more