Bladwijzers

Battlefield 2

Alternatieve namen: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Game Battlefield 2 is een fascinerend tactisch netwerk spel. Dit spel ondersteunt ook een role-playing game en strategie-elementen.

Battlefield 2 spel kun je het downloaden vanaf de officiële site van het spel als je een volle achttien jaar. Download BF2 kun je pas na de pre-indienen van uw aanvraag.

Gameplay, lessen in het spel en andere game features:

U kunt een video van Battlefield 2, waarin je volledig vertrouwd met alle functies van het spel te zien.

In Battlefield 2 spel kun je de volgende klassen spelen in het spel:

1. Saboteur. Deze klasse is eenvoudig. Hij is vooral gespecialiseerd in subversieve activiteiten achter de vijandelijke linies, bijvoorbeeld, de explosie van strategische faciliteiten. Daartoe vijf universele gecontroleerde kosten. Deze kosten kunnen worden gebruikt tegen gepantserde voertuigen.

2. Sniper. Het is ook zeer eenvoudig klasse. Voor deze klasse het belangrijkste doel is de vernietiging van de vijandelijke infanterie op lange afstanden.

3. Assault. Deze klasse is zwaar. Assault is zeer geschikt voor het uitvoeren van gevechten met vijandelijke infanterie in verschillende afstanden.

4. Ondersteuning. Deze klasse is zwaar. De belangrijkste doelstelling is om de geallieerden van de zware vuur van machinegeweren, maar ook hen te voorzien van munitie te dekken.

5. Technieken. Deze klasse is een van de longen. Technici gespecialiseerd in het repareren van apparatuur (in direct contact) en kunstwerken (bruggen en strategische objecten).

6. Medic. Lichtgewicht klasse zijn artsen. Deze klasse kan gewonde soldaten te genezen.

7. Thrower. Deze klasse verwijst naar een ernstige vorm. Granaatwerpers zijn, in het algemeen, om vijandelijke tanks te vernietigen op lange afstand.

In spel Battlefield 2 wapens hebben absoluut elke klasse

1. Saboteur: monddood pistool, een mes, een korte karabijn, handgranaten en explosieven.

2. Sniper: Een sniper rifle, een mes, een pistool met een geluiddemper, granaten en landmijnen.

3. Assault: assault rifle met een granaatwerper, een pistool, een mes en een rookgranaat.

4. Ondersteuning: machinegeweer, pistool, universeel mes en granaten. Bovendien, deze klasse een bijna oneindige hoeveelheid munitie van verschillende soorten wapens.

5. Technician: een shotgun, een mes, een uniek wapen, handgranaten en anti-tank mijnen. Technicus beschikt over de sleutel waarmee kan mijnen en repareren onschadelijk te maken.

6. Verpleger: assault rifle, een pistool, een mes, handgranaten. Medic heeft een EHBO-kit. Het verhoogt het niveau van de gezondheid van je personage en helpt de andere personages. Daarnaast heeft het een defibrillator. Dit apparaat helpt de stervende bondgenoten, maar hiermee kan je vijanden te doden.

7. Thrower: antitank raketsysteem, evenals een pistool, machinepistool en een mes.

In spel Battlefield 2 pc kun je wapens te veranderen in bepaalde combat klassen.

BF2 spel heeft een groot aantal voertuigen

1) gevechtshelikopters.

2) jachtbommenwerpers.

3) Fighters.

4) Armoured.

5) transporthelikopters.

 

Battlefield 2