Bladwijzers

Battlefield 2142

Alternatieve namen: Battlefield 2142

Game Battlefield 2142 is een spannend computerspel dat is ontworpen in de stijl shooter. In dit spel zul je de first-person te spelen.

Battlefield 2142 game die je kunt downloaden van de officiële website van het spel als je al achttien jaar hebben vervuld. Minderjarige toegang tot dit spel is gesloten. Batelfild 2142 spel kunt u het downloaden op andere sites of ze bieden deze mogelijkheid.

Voordat je het spel start, wordt u geadviseerd om de video van Battlefield 2142 te zien. Hierin vindt u veel nuttige informatie te vinden.

BF2142 spel zal je kennismaken met hun opwindende character classes:

 1. Sniper-saboteur. Deze klasse is een sniper aanval van infanterie, en ook permanent in sabotage-activiteiten. Hij heeft apparaten voor sabotage en perfecte camouflage. Hun rotjes U kunt allerlei oppervlakken hechten, stralen verschillende technieken en speciaal commando modules. Met behulp van masking kan onzichtbaar worden met 90%. Je ziet het alleen in de omgeving.
 2. Assault. Deze klasse kan vechten op elke afstand. Hij vecht heel goed op verschillende afstanden. Forward draagt ​​ook verantwoordelijkheden veld arts. Met de hulp van een defibrillator, kan het snel doen herleven bondgenoten van gewonden en doden vijandelijke soldaten, alleen op zeer korte afstand.
 3. Engineer. Deze klasse kan vechten de techniek, alsmede tegen. Deze klasse reparaties op het slagveld verscheidenheid aan technieken, legt mijnen op het slagveld, en ook voert ontmijning. Speciale aanvullende apparaten behoren tot de ingenieur en ontworpen om de technologie te ondersteunen.
 4. Fighter ondersteuning. Deze klasse is voornamelijk actief munitie lade en defensie posities. Vechter steun aan automatische beschermende turret implementeren en kunnen voertuigen en automatische turret immobiliseren. Heeft ook andere speciale items te steunen in de strijd.

In het spel Battlefield 2142 wapens hebben alle klassen. Bij sommige soorten wapens die je kunt ontdekken in dit rapport:

 1. Sniper-saboteur: sniper rifle, Lambert (met automatische karabijn) en veelzijdig pistool.
 2. Assault: assault rifle, pistool, shotgun en rocket werper granaatwerper.
 3. Engineer: antitank en luchtafweer raketwerper, anti-tank gun "pilum" landing en een machinepistool.
 4. Fighter ondersteuning: twee geweren, een shotgun en een universele pistool.

Daarnaast kan elk personage bepalen hoe zijn techniek en de techniek van hun tegenstanders.

In 2142 batelfild spel speelt u met behulp van de volgende techniek:

 1. SUV's - het kan oplopen tot 3 personen: de bestuurder, schutter en een passagier. Hij heeft geen harnas.
 2. Martial tiltrotor - deze dubbele apparaten. Het plaatste raketwerpers.
 3. Vervoer tiltrotor - het bestaat uit 7 personen. Beschermd door machinegeweren.
 4. Gepantserde. Is geschikt voor maximaal 6 personen. Gebruik wapens om te vechten.
 5. Fighting robots. Ze passen twee mensen. Gewapend met raketwerpers, geweren en andere wapens.

Game batelfild 2142 deze fantastische gevechten en technologie.

 

Battlefield 2142