Bladwijzers

Battlefield: Bad Company

Alternatieve namen: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Game Battlefield : Bad Company - tactische multiplayer first-person shooter, das verhaal dat zich afspeelt in een fictief land ergens in Oost-Europa. De maker van dit product lijn - het bedrijf DICE , en uitgever handelt Electronic Arts . De gebruiker zal hebben om deel te nemen in het conflict tussen de VS en Rusland. U wordt vervoerd in de wereld, gerangschikt per soort sandbox waarin alles verandert afhankelijk van de situatie. Het slagveld verandert voortdurend, waardoor de spelers om verschillende tactieken gebruiken om te winnen. Zodra de run spel en voor je ogen schoten foto's Battlefield : Bad Company video, zal de focus 222 bataljon, bestaande uit criminelen en andere jongens die alles in dit leven zorg. Dit bataljon bekend als « Bad Company ». Eenmaal op het slagveld jongens crashte, en ze komen om te begrijpen dat ze niet alleen vechten met Russische soldaten, en omgaan met de huurlingen. Een van de vertegenwoordigers van het bovenstaande is in Batalha vijand vechter in je zak goud. Dit betekent dat huurlingen voor hun werk krijgen geen geld, en een edelmetaal. Na te denken over de onverwachte ontdekking Preston "Newbie" Marlowe, Samuel "Sergeant" D. Radford George Gordon "Heg" Haggard en Terrence "Sweet" Sweetwater (222 jongens van th bataljon) kwam tot de conclusie dat dit feit in hun voordeel. Want op deze manier kunt u gemakkelijk contant geld in! Verteerd door begeerte van rijkdom, besluiten ze om op te treden. Om een ​​dergelijke intrigerende gebeurtenissen die niet te missen en een directe deelnemer in alles wat er gebeurt, je hoeft alleen maar Bad Company download.

Zet het spel op de PC en voer het is niet moeilijk. Naast Battlefield : Bad Company systeemvereisten heel loyaal en zal geen belemmering zijn. Iedereen kan genieten van de gameplay, die veel van zijn functies wil. Laten we meer in detail te onderzoeken. Bad Company spel heeft dergelijke voordelen: modern engine Frostbite, biedt interactieve en vernietigbare van de wereld (bijvoorbeeld de explosie van het huis instort en wordt het onmogelijk te verbergen kogels), een boeiend verhaal waarin de nodige aandacht wordt gegeven aan een enkel bedrijf, maar ook thematisch gerechtvaardigd multiplayer. Nou ja, natuurlijk, de tactische component die uw acties zinvol, niet hersenloze maakt. En de spelers zullen het rijke arsenaal waarderen. Je zal beschikbaar zijn zeer verschillend Wapen Battlefield : Bad Company . Maar dit is niet een volledige lijst. Kan niet in de oorlog, en zonder technologie. En dergelijke gevallen zoals CAV patrouilleboot en in gelijke mate beschikbaar voor alle partijen. Begonnen de gevechten, je echt zeker hoe rijk en divers BF Bad Company .

Haast Battlefield : Bad Company downloaden om optimaal te genieten van de gameplay en gezelligheid met andere gebruikers! Waarom vervelen als je plezier kan hebben op het vol? Prettige ervaringen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more