Bladwijzers

Big Farm: Mobile Harvest

Alternatieve namen: Big Farm

Game Big Farm: Mobile Harvest bouw een succesvolle boerderij.

Veel mensen koesteren de droom om hun eigen land te bezitten, maar niet iedereen kan deze fantasieën realiseren. Als je dicht bij het werk van de boer bent, dan is mobiel speelgoed Big Farm: Mobile Harvest van de ontwikkelaar Goodgame Studios precies zoals het. Stelt u zich eens voor hoe u wakker wordt met de eerste stralen van de zon, en voordat u uw ogen opent, geniet u van de geluiden die naar u toe komen. Het is een lekker kauwend cavia, lammeren geblaat, gekmakende kippen, een hanenroer en koeien eisen dat ze worden gemolken.

Als je geen huis in het dorp hebt, heb je dringend Big Farm: Mobile Harvest nodig om te downloaden, omdat het gratis is. Hier vind je nieuwe vrienden die jouw manier van spelen zo leuk vinden. Maar als u ze niet nodig hebt, schakelt u ze gewoon uit in de instellingen en krijgt u geen last van aanbiedingen om bepaalde goederen of diensten te betalen. Nog een goed nieuws kun je Big Farm downloaden: Mobile Harvest op je computer. Pluspunten hier, meerdere tegelijk met de mobiele versie, kun je een computer ontwikkelen, de versies en resultaten vergelijken, en altijd toegang hebben tot je favoriete entertainment.

We rollen de mouwen op en gaan naar de bedden.

U zult buren hebben die klaar staan ​​om te helpen, indien nodig. Ze hebben echter soms hulp nodig, dus wees ook een goede buur voor jou. Spelers zijn blij om te horen dat mensen hier niet alleen hard werken voor de welvaart van hun boerderijen, maar ook weten hoe ze zichzelf moeten vermaken. Ze organiseren beurzen, vieren vakanties, maken elkaar cadeaus en geven opdrachten. Door actief deel te nemen aan het leven van de dorpelingen, word je deel van een groot en vriendelijk gezin.

Game Big Farm: Mobile Harvest heeft best veel leuke functies:

Het is tijd om jezelf te testen in het bedrijf en de eerste zaden in de grond te zaaien.

  • Prachtige graphics
  • Geleidelijke uitbreiding van zones voor nieuwe gebouwen of velden
  • Opladen naar hogere niveaus vanwege progress
  • Nieuwe gebouwen verschijnen, die ook moeten worden verbeterd
  • Breed assortiment aan planten- en dierenculturen
  • Mogelijkheid om producten uit grondstoffen te produceren
  • Toegang tot de handel op de markt
  • Ze zullen snel rijpen en tevreden zijn met een rijk gewas. Alles wat je gaat produceren: groenten en fruit, maar ook veeteeltproducten, dit gaat allemaal naar je pakhuis, en van daaruit is er een distributie die te koop is, dat als een taak, die in productie is. Elk onderdeel is een noodzakelijk onderdeel van het spelproces en zorgt voor een succesvolle ontwikkeling. Probeer niet om de prijs op te blazen door uw product op de markt aan te bieden. Vergeet niet dat andere spelers vergelijkbare producten verkopen en als hun aanbod winstgevender lijkt, wordt u genegeerd. Probeer actuele zaken tijdig uit te voeren. Het feit dat het tijd is om dit of dat te doen, ik zal iconen voor voorwerpen maken, water geven is nodig, of een rijpe oogst moet worden verzameld, huisdieren willen eten of het is tijd om lammeren te scheren, de koeien te melken, eieren van de kippen te verzamelen.

    Vergeet het landschap niet. De game Big Farm in de huishoudelijke winkel bevat een aantal leuke items die je landgoed zullen versieren. Besteden tussen de paddocks comfortabele voetpaden van steen, plant rozenstruiken, planten bloembedden met bloemen, set lantaarns en tuinhuisje allemaal een kwestie van smaak. Als u vindt dat de boerderij echt tot bloei is gekomen, nodig gasten dan uit om het resultaat te evalueren. Jij kunt ook gaan om te bezoeken, misschien heb je daar interessante ideeën voor jezelf geleerd.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more