Bladwijzers

Groot boerderijverhaal

Alternatieve namen:

Big Farm Story is een spannend landbouwspel. De game heeft ongewoon mooie graphics in een tekenfilmstijl. De muziek is goed gekozen, alle personages zijn goed ingesproken. In het spel moet je boeren.

Als je Big Farm Story begint te spelen, voltooi je een korte tutorial waarin je, onder begeleiding van je grootvader, leert wortelen te zaaien, de bedden te verzorgen en te oogsten. Verdere acties zullen vele jaren na deze aflevering plaatsvinden.

Voordat je verder gaat, heb je de mogelijkheid om het geslacht, het uiterlijk en de naam voor het hoofdpersonage te kiezen. Als je klaar bent met deze formaliteiten, ga je weer naar de al bekende boerderij. Aangekomen op de plaats, merk je dat een orkaan door het gebied raasde en veel verwoesting aanrichtte. Als je hulpkreten hoort, vind je een persoon die vastzit aan verschillende soorten afval. Zoek, na goed rond te hebben gekeken, een geschikte tak om hem te bevrijden. Het blijkt dat dit je jeugdvriend is en hij was hier om de sleutel te geven van het huis dat opa je gaf. Het loopt tegen de avond, dus het is beter om niet te aarzelen, de sleutel op te halen en naar bed te gaan. Helaas is het huis beschadigd door een orkaan, maar het is vrij snel te repareren. Eindelijk naar bed en zo eindigt de dag van uw aankomst op de boerderij.

De volgende dag heb je veel te doen:

  • Ruimt op van de orkaan rond de boerderij.
  • Verwerk en plant bedden met wortelen door vooraf zaden te kopen bij een plaatselijke winkel. De ervaring die is opgedaan in de allereerste tutorialscène zal je hier veel bij helpen.
  • Repareer de put.
  • Versier je slaapkamer in huis met behulp van de decorstukken die je tijdens de opdrachten hebt gekregen.

In al deze zaken en niet alleen word je geholpen door een vriend uit je kindertijd. Het zal u vertellen in welke volgorde u de taken moet uitvoeren. Zijn hulp zal keer op keer van pas komen. Het zou moeilijk zijn om alle fijne kneepjes van het spel alleen te doorgronden.

Later vind je nog veel meer spannende activiteiten in het spel:

  1. Je moet een paar schattige huisdieren nemen om je niet te vervelen
  2. Vis vanaf een kleine pier in de buurt
  3. Bouw werkplaatsen en kleine fabrieken
  4. Verbeter het huis en maak het comfortabeler door het meubilair en de interieurdecoratie te veranderen

Verkoop boerderijproducten aan een lokale winkel, wat erg handig is omdat het niet nodig is om producten ver te sjouwen.

Na verloop van tijd, naarmate de boerderij zich ontwikkelt, zul je veel nieuwe mensen ontmoeten. Elk van hen zal je helpen de boerderij nog beter te maken en je een verscheidenheid aan taken te geven.

Ontwikkelaars hebben er alles aan gedaan om je niet te vervelen. Er worden vaak updates uitgebracht en er wordt nieuwe content aan het spel toegevoegd.

Het spel boeit, dus tijdens het spelen is het beter om af en toe op de klok te kijken. De karakters zijn erg schattig en de speurtochten zijn leuk.

Big Farm Story-download gratis op PC werkt helaas niet. Je kunt de game kopen op de Steam-portal of op de officiële website.

Begin nu met spelen en neem een pauze van de dagelijkse beslommeringen in een aangenaam gezelschap terwijl u geniet van dit prachtige spel!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more