Bladwijzers

Bioshock Infinite

Alternatieve namen: Bioshock Infinite, bioshok

Game Bioshock Infinity is een zeer interessant computerspel. Acties in dit spel zijn de eerste persoon. Het is ontworpen met elementen van science fiction en steampunk.

Download Bioshock Infinity je kunt van de officiële website van het spel, pre-filing applicatie beheerders van de website. Download Bioshock Infinite kan alleen volwassen mensen die in bepaalde gebieden van onze planeet leven.

U kunt de pro spel Bioshock Infinite video online games te zien. In de video's kunt u kennis maken met alle functies van het spel: personages, gameplay, en andere interessante feiten over het spel.

Het spel Bioshock Infinite U kunt de volgende personages spelen:

1. Booker DeWitt is de hoofdpersoon van het spel. Hij ziet er 38 jaar NIL, blanke man. Op zichzelf is het niet een gezellig karakter. Hij wordt vertegenwoordigd enerzijds tattoo - een symbool «AD». De initialen van zijn geliefde dochter. Hij moet alle gokschulden te betalen. Om dit te doen, het moet sturen naar Colombia, met het oog op een mysterieus meisje, wiens naam was Elizabeth vinden.

2. Elizabeth - dit is een meisje van twintig. Ze heeft bovennatuurlijke vermogens. Ze werd ontvoerd en opgesloten in een toren "Lam" in Colombia. Elizabeth beschermt speciale gevleugelde machine Nightingale. Het neemt zeer snel alles rond, want voor een lange tijd in mijn leven doorgebracht opgesloten. Elizabeth is een zeer belezen vrouw. Haar droom - het gaat naar Parijs. Op het einde, ontdekt dat ze is de dochter van Booker.

3. Zachary Hale Comstock is een antagonist van het spel. Hij is de oprichter en zelfverklaarde leider van de prachtige Columbia. Zijn bijnaam - een profeet. Op het einde, het doodt de hoofdpersoon.

4. Nightingale - dat is 30 - voet mobiele lucht mechanische vogelachtige machine. Het beschermt Elizabeth. Nachtegaal komt alleen als hij hoort een melodie van de fluit. Hierdoor Nightingale sterft, wordt de exacte tijd en plaats niet bekend.

5. Daisy Fitzroy is een donkere huid Amerikaanse spel. Ze is de leider van de rebellen organisatie 'Stem van het Volk. " Tijdens het spel, het vereist de protagonist om hen te voorzien van wapens, en in ruil daarvoor krijgen de luchtschip. Het doden van haar Elizabeth.

6. Cornelius Leisteen is een perceel karakter. Voordien was hij met de hoofdpersoon. Nu hij wordt gezocht om de macht de oorzaak van de opstand. Zoals bedacht door de hoofdpersoon in het spel zal hem een ​​ding nodig. Op het einde moest hij beslissen: levend verlaten Cornelius of gedood.

7. Jeremiah Fink is een van de meest rijke en machtige mensen van Colombia. Hij was de stichter van "Finca Manufactory." Daisy Fitzroy schoot hem tijdens de opstand.

8. Robert en Rosalind Lutèce - ze zijn twee zeer mysterieus karakter. Ze organiseerde een bezoek aan het stadje DeWitt.

Game Bioshock Infinite heeft een groot aantal verschillende puzzels en interessante feiten:

- U kunt extra items te vinden;

- De hoofdpersoon maakt 122 keer zoveel als Elizabeth;

- Verborgen set cartridges.

In het spel Bioshock Infinite pc, leer je hoe je moet vindingrijk zijn.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more