Bladwijzers

BiteFight

Alternatieve namen: BiteFight 1. Provincie

BiteFight online - is een gratis role-playing browser spel met betrekking tot het genre van de PTG (Periode tijd Games), dat is, kan het spel worden afgesloten en uitgeschakeld op elk gewenst moment, en alle acties van het personage wordt, binnen een bepaalde tijd worden uitgevoerd. Online game BiteFight, vertelt over de eeuwige confrontatie tussen vampieren en weerwolven.

BiteFight online spel vereist geen client installatie en games beschikbaar in bijna elke browser.

Om te beginnen met het spelen van het spel om te registreren BiteFight: op de homepage klikt u op "Registreren" op de volgende pagina, kies voor jezelf een van de races (Vampires of Weerwolven, ze hebben elkaar niet veel verschillen, behalve zowel in uiterlijk en ras icoon geproduceerd voedsel). Voer vervolgens in de registratie velden nick (naam), wachtwoord en uw e-mail. Dan ga akkoord met de voorwaarden van de dienstverlening en de bescherming van informatie, en dat BiteFight registratie is voltooid, kunt u beginnen met spelen.

Gaan in het spel, klik op "Browse", kunt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel (kies het geslacht en pas uiterlijk), kijk naar de statistieken, verbeteringen gevecht, verwerven talent.

Elk personage heeft bepaalde vaardigheden: Strength, Defense, Agility, Endurance, Charisma, ervaring en vitaliteit. Naast vaardigheden, zijn er acht aspecten die de aard van het teken te beschrijven: Man, Kennis, Orde, Natuur, Beast, vernietiging, chaos en desintegratie.

BiteFight online spel heeft zogenaamde gebieden - is kristallen bollen, die tijdelijk dingen kunnen verbeteren. Effect werkt op elk apparaat, maar als je wapens te veranderen tijdens de actie sfeer, zal het effect werken op het nieuwe wapen. Met de hulp van een aantal gebieden heeft u toegang tot talent.

Speel het spel online kan BiteFight door de aankoop van een premium account (stand Lord of Shadows). Vanwege deze status:

1) zullen er geen advertenties van derden media zijn;

2) Voor de activering, vindt u een dagelijkse vergoeding goud ontvangen;

3) Tweemaal de regeneratie van actiepunten;

4) 50% meer actiepunten;

5) Uitgebreid zoeken tegenstanders;

6) Statistieken jacht;

7) Aanvullende potion 100% herstel van de gezondheid;

8) Afzonderlijke beelden van personages (van hun geslacht, kleur van de huid en de ogen, evenals vele anderen te veranderen. etc. )

9) 5 extra mappen voor uw systeem berichten.

Speel BiteFight verschillende dingen die je kunt in-game valuta kopen: goud (basisvaluta) en ignitsit / kristallen (extra munt voor het, door de manier, kunt u de status van de Lord of Shadows kopen, 14 dagen/15 ignitsita). Ignitsity kunnen worden gekocht voor de "echte".

Als u de wens om te veranderen de race van dit kan worden gedaan met de hulp van Stone reïncarnatie (automatisch laat je clan, en als je de maker van de clan, zal hij worden ontslagen). Koop deze steen kan ignitsitov 50.

Alle acties, met inbegrip van de strijd gebeuren in de game met het spel specifieke tekstvakken. Spelers hebben geen invloed op het verloop van de gebeurtenissen in het spel worden alle resultaten automatisch berekend en weergegeven op het scherm.

Voor de productie van voedsel en goud (het kan worden gebruikt om vaardigheden te pompen en het verbeteren van hun hol), moet u gaan jagen

Manhunt - hier je moet lopen rond op zoek naar mensen om de gewenste ervaring, goud en mijnbouw krijgen;

Op jacht naar het tegenovergestelde geslacht - hier moet je de spelers aan te vallen aan de andere wedstrijd, waar de winnaar krijgt goud en ervaring, en voor het verlies - alleen goud verliezen.

Speel het spel online BiteFight, verdienen game geld noodzakelijke dingen en vaardigheden kan worden in dergelijke locaties

Begraafplaats - Je kunt je personage sturen op tijd te werken 1-8 uur voor goud en ervaring

Cave - hier kun je vechten tegen de demonen, van 10 tot 30 minuten (met een premium account - van 5 tot 15 minuten), die wordt afgetrokken van de tijd de jacht

Markt - hier kunt u hun spullen te koop te zetten en ze te kopen van andere spelers (dit is de enige manier om dingen te dragen in het spel). Voor het te koop aanbieden willen een beetje goud betalen

Tavern - hier kunt u de quest, een van de 4 niveaus (easy, medium, moeilijk en expert) nemen.

BiteFight Game 1. De provincie heeft een hoop interessante features. Bijvoorbeeld: je kunt spelen in BiteFight communiceren met andere spelers via het forum, maar als je wilt om hun mogelijkheden uit te breiden, kunt u deelnemen aan een clan of maak uw eigen.

In het algemeen is het spel verdient aandacht en BiteFight registratie opent deuren in haar wereld!

 

BiteFight online registratie