Bladwijzers

Battle Heroes

Alternatieve namen: Battle Heroes

Battle Heroes - gratis online browser spel. Heroes Battle game ontwikkeld door Game Slak, en geïnvesteerd in dit alles de kracht en de ziel van elk feest. Hier zelf uit te voeren je als een held, terwijl ze vertegenwoordiger van een race. Geen wonder dat het spel heeft een dergelijke naam. In het algemeen moet je voelen door jezelf.

Alvorens over te gaan tot de eigenlijke gameplay, raden we aan om de internet Battle Heroes video zoeken en te bekijken, en nog een beoordeling voorgelegd te hebben gelezen. Dan kunt u bewegen op het terrein en gratis te downloaden Battle Heroes.

Dat is hoe snel je stuurt in de wereld van de fictie. De game Battle Heroes speel je namens het karakter van het ras dat je hebt gekozen. En hier slechts vier vertegenwoordigden zij

• Mensen;

• Elves;

• Barbara;

• Necromancers.

Mensen - hebben gemiddeld parameters, maar ze hebben een machtig leger gevorderd. Men gelooft dat mensen de beste en nuttige vaardigheden. Elaziya hun koninkrijk.

Elves - ontwikkelde vaardigheden en aanval snelheid. hebben bepaalde wapens kunnen getraind worden in het gebruik ervan. Staatssteun Welling.

Barbara - vertegenwoordigers fysiek sterkste race. Helden hebben de hoogste leefbaarheid en aanval. Vroeger waren de mensen bondgenoten. Nu een aparte staat.

Necromancers - vertegenwoordigers van de ondoden, de grootste goochelaars. Vertegenwoordigers goedkoop en hebben grote voorraden van de gezondheid, en hebben uitstekende kennis van de aanval. Elke dag moet vers vlees - mensen aanvallen.

Na het selecteren van een personage, het maakt niet uit welk ras hij behoort, u vernieuwing van uw gekozen slot. In de toekomst, dit is uw huis, het kasteel en de belangrijkste plaats in het spel. Je moet het kasteel te beschermen met alle middelen. Totdat je wint de andere forten, en koester ze en nog steeds wakker. Maar er is ook het belangrijkste gebouw - Capitol - bij het tillen zijn niveau, kunt u andere gebouwen te verbeteren.

Ook vanaf het begin zul je testen quests doorgaan voor beginners die al om je de betekenis van het spel laten zien. En typen is veel ervaring, zul je de oplossing voor een probleem taken te vinden, zeker de start van de gameplay.

Gedurende het spel, u verzamelen ook belangrijk vier soorten middelen: hout, erts, zwavel en kristallen. Tijdens het spel vindt u een aantal plaatsen op de kaart met de grote deposito's van de middelen. En ze zullen steeds in het bezit zijn.

Gevechten vinden plaats geleidelijk, stap voor stap. Heeft ook een automatische modus gevechten. Het duurt ongeveer 3 minuten - 4. Maar in deze tijd kun je hun zaken te doen of gewoon te rusten.

Speel spel Battle Heroes heel vermakelijk, vooral als je vergeet niet om je vrienden uit te nodigen. En om het spel nog helderder en spannender te maken.

Graphics in het spel, maar niet van de hoogste kwaliteit, maar veroorzaakt alleen positieve emoties, het verlangen om niet te spelen. Klinkt goed Naast een compleet beeld van de gameplay

Game Battle Heroes geeft u online de mogelijkheid om te voelen als een held, voel de kracht die je in staat bent. Dus haast om een ​​duik in de wereld van het spel Battle Heroes.

Gelukkig je speelt!

 

Battle Heroes