Bladwijzers

Oligarch

Alternatieve namen: Biz-tycoon

Game Oligarch (Biz Tycoon) voor virtuele zakenmensen.

De wereld van kapitaal, geldmakers, ervaren economen, ervaren zakenmensen, is voor iedereen beschikbaar. De game Oligarch is een browsergebaseerde economische strategie die wordt gepresenteerd in de belangrijkste talen van de wereld, zodat gamers vrij kunnen communiceren en hun eigen imperium kunnen opbouwen.

Het spelproces wordt begeleid door stijlvolle jonge mensen, het zijn bekwame secretaresses, jonge professionals in hun vakgebied en degenen die klaar zijn om deel uit te maken van uw bedrijf. Je speelt Oligarch en doet:

  • Opbouw en ontwikkeling van eigen bedrijf 10.008 10.007 Werving en opleiding van medewerkers 10.008
  • Zoeken naar zakenpartners
  • 10.007 Concurrentie op de wereldmarkt 10.008

Op zoek naar een plek in de zakelijke markt.

Vanaf het moment dat je het spel Oligarch begint te spelen, heb je al een startkapitaal. Dit is eigenlijk geweldig, want zonder dit zou je lang moeten proberen een behoorlijk bedrag te verdienen om je eerste bouwsteen te kopen. Maar tot dat moment moet je zweten op de markt voor het kopen en verkopen van verschillende goederen om de productiviteit van je bedrijf bij succesvolle deals te verhogen.

spelers kunnen kiezen uit 9 richtingen waarin het voor hen interessanter is om zich te ontwikkelen. Hoewel er al is gezegd dat u startkapitaal heeft, is uw positie precair en kwetsbaar. Het bedrijf maakt niet zozeer winst als wel direct gericht op het kopen van iets serieus. Er is een hele reeks succesvolle activiteiten nodig om een u200bu200bbedrijf naar een gemiddeld niveau te tillen, en dan nog hoger.

Gebruik de beschikbare mechanismen van de financiële markt, koop en verkoop, teken contracten, huur de beste specialisten in, train je eigen specialisten, let op veranderingen in de aandelenkoers, produceer goedkoper en verkoop meer. Het handelsmechanisme is nogal ingewikkeld, maar als u zich eraan kunt aanpassen, uw eigen effectieve plan kunt ontwikkelen en de concurrentie kunt verslaan, wordt u de leider.

Elk klein ding is belangrijk.

Zelfs het grootste bedrijf is een kwetsbaar iets dat continue aandacht vereist. Je moet constant nadenken over tientallen mogelijke scenario's voor de ontwikkeling van een evenement, duizend onvoorziene ongelukken, de juiste vinden uit miljoenen, zoeken naar manieren om uit de crisis en moeilijke situaties te komen, en talloze verschillende dingen tegelijkertijd doen.

Uw ondergeschikten hebben management nodig, maar als u bekwame managers kunt aantrekken die verantwoorde beslissingen kunnen nemen, zal dit u enorm ontlasten en u helpen dichter bij uw doel te komen. U kunt het salarisniveau van werknemers wijzigen afhankelijk van hun succes.

In de Oligarch-simulator is registratie het begin van financiële rijping en als je hard studeert, kun je nuttige lessen leren. De gameplay richt zich op de accumulatie van financiën, maar wordt aangenaam verwaterd door de bouw van stedelijke structuren, waarvan er 18 zijn, zoals ziekenhuizen, parkeerplaatsen, een waterpark, een racebaan, een golfbaan.

Elk gebouw zal uw winstgevende grond vergroten, nieuwe consumenten aantrekken en meer voordelen opleveren. Maar de grootste winst in iPlayer Oligarch komt van winkels, en daar moet speciale aandacht aan worden besteed. Kies de juiste locatie voor bedrijven en vergeet de media niet die voor u adverteren.

Passende niveaus, je krijgt nieuwe privileges. Na de vijfde word je beloond met nieuwe taken, nuttige bonussen en de mogelijkheid om je eigen gilde te organiseren. Na de achtste kunt u investeringen doen en de aanvoerroutes van goederen in 36 verschillende richtingen ontwikkelen. Als je klaar bent om een u200bu200bzakenhaai te worden, welkom bij Tycoon-game die veel spelers heeft gewonnen.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more