Bladwijzers

Zwarte kogel

Alternatieve namen: Black Bullet, Black Bullet

Black Bullet-spel van soldaat tot marshal.

Het Black Bullet-spel zal alle liefhebbers van wapens, tactische gevechten en overleving onder een kogelregen aanspreken. Multiplayer-shooter wordt rechtstreeks in de browser uitgevoerd en vereist niet dat het clientprogramma wordt gedownload, desondanks heeft het zeer mooie, duidelijk getekende afbeeldingen en uitstekende speciale effecten.

Game evenementen die spelers zien vanaf de eerste persoon, het geeft de realiteit weer van wat er op de computermonitor gebeurt en de prachtige stemactivteit van alle acties en shots brengt echt naar de virtuele wereld. Als zodanig is de plot in dit spel niet, hier is alles gewoon de kant van het conflict kiezen en kun je meteen beginnen met de doop te vechten. Er zijn vijf spelmodi in Black Bullet, de game begint met een beetje training, waarbij onervaren gebruikers vertrouwd raken met het karakterbeheer en de basismenu-functies, verdere acties worden gegeven aan de speler, hij kan:

  • Sluit je aan bij de alliantie en werk teamgevechten uit in gevechten tussen verschillende facties:
  • Om deel te nemen aan de aanval, proberen om strategische objecten te bevrijden van vijandelijke troepen;
  • Zelfstandig het slagveld betreden in een vrije modus en krijg je gevechtservaring door de vijand te vernietigen;
  • Competitiemodus omvat zoiets als een bloederige sport, beschikbaar op elk niveau.
  • Elke dag opent een laddermodus, waar spelers een ratinggevecht kunnen invoeren.

Play Black Bullet game is een echte test voor thrill-seekers, hun held zal zijn weg beginnen als een eenvoudige soldaat met de laagste prestaties en uitrusting, en hij kan volledig bewapend eindigen met de rang van marshal op het honderdste niveau van karakter pompen.

Voorwerpen van het spel Black Bullet.

Het spel is erg populair, ondanks het feit dat het nog niet zo lang geleden werd gepubliceerd. Meer dan 100 duizend gebruikers hebben al het pad van de dappere krijger gekozen, wat het spelen van games veel interessanter maakt, omdat je je kunt verenigen en vechten met echte mensen, en niet met bots die door de auteurs zijn geschreven. Deelnemen aan de Black Bullet-registratie is een noodzakelijke procedure, maar het duurt niet langer dan een minuut. Dit proces is nodig, zodat bij elke inzending alle prestaties en prestaties voor de speler worden opgeslagen.

Naast verschillende speltypen, zijn er een groot aantal gevechtslocaties in het spel, waarvan meer dan dertig. Elke kaart vereist een speler of team van verschillende tactieken, ergens beter om de vijand in een hinderlaag te lokken en hem in een dodelijke val te lokken. Op een andere kaart is de meest correcte strategie om je te verstoppen voor de ogen met een sluipschuttersgeweer en eerst de meerderheid van de vijanden uit een geheime schuilplaats te vernietigen, om vervolgens het openlijke gevecht te betreden en het stille wapen te veranderen in een snelvuur. machine. Locaties zijn heel verschillend van elkaar, er is een open gebied, verlaten magazijnen en gesloten gebieden met smalle gangpaden waar de groep niet past.

Je kunt op verschillende manieren gamegeld en -ervaring verdienen, in Black Bullet kun je alleen of in het gezelschap van vrienden spelen door simpelweg een kaart, modus en gevecht te kiezen, of je kunt taken van ontwikkelaars, zowel gepland als tijdrovend, voltooien beperkt, voor hun prestaties ontvangen spelers waardevolle prijzen, spelgereedschappen, premium-apparatuur en krachtige wapens.

Trouwens, in iPlayer Black Bullet is de wapenkeuze zeer divers, pistolen van verschillende merken, sluipschutters en aanvalsgeweren, aanvalsgeweren met verschillende dodelijke kracht en het aantal cartridges in de houder, granaten. Voor alle vuurwapens zijn cartridges nodig, messen vereisen geen kogels en veroorzaken geen lawaai, dus ze mogen niet worden verwaarloosd in hun arsenaal.

 

Black Bullet - een dynamische online shooter! - Video, recensie, screenshots