Bladwijzers

Blacklight Retribution

Alternatieve namen: Blacklight Retribution

Game Blacklight Retribution is een massively multiplayer online game ontwikkeld voor de PC. In dit spel zul je de first-person te spelen.

In het Engels gaan een andere taal naar keuze, mits in een online game Blacklight Retribution registratie. Om in te schrijven moet u opgeven:

1) uw gebruikersnaam en e-mailadres.

2) een wachtwoord en een code, die wordt weergegeven in de afbeelding.

Speel het spel Blacklight Retribution U zult aan de volgende personages:

1. Grendel gekenmerkt een enorm wapenarsenaal , met inbegrip van drie sterfgevallen en een [ _19_] wijzen destructieve apparatuur. Ook heeft zware bepantsering . Geniet van alle mogelijkheden die je kan alleen Grendel de dertigste niveau.

2. M. Biedt goede bescherming met de exacte armen dichtbij en ver bereik. One meest unieke kenmerken MARS moet zijn extreem hoge armor dat levert 25% schadereductie. Mars heeft ook gemiddelde en uithoudingsvermogen loopsnelheid , maar hoog vermogen armor.

3. Viper is nog steeds de snelste en meest wendbare held. Ze hebben een verscheidenheid aan wapens close combat. Viper is de eerste held die zal worden uitgebracht met melee wapens als een standaard.

4. De hertogin is een gespecialiseerde sluipschutter alle gevechtssituaties. Het is uitgerust met een geweer en een revolver brandbommen, die de vijand kan overgaan in seconden. Hertogin offerde haar linkerarm voor een robotarm.

5. Deacon - met gebruiker stempelen manipulator hij zelfs in de aankan nauwkeurigheid gevaarlijke werkplek. Het heeft een volledig unieke uitstraling dan andere middel in het spel.

6. C. Karalis - codenaam "Lilith" - een ervaren piloot. Het doel is de strijd, en ze heeft drie granaten ondersteuning. Lilith is erg zwaar slag en nadat het moeilijk om te overleven.

7. Over ' Corner. Hij is altijd op zijn hoede en kan elke vijand rijden in een val.

8. B. Hinds - deze arts. Met hoge snelheid beweegt en kan gezondheid te verhogen, maar mist armor. Gebruik behandelen onderwerpen en geweer.

9. J. Haussen - deze sniper die goede uithoudingsvermogen.

10. A. Hernandez - heeft een hoge gezondheid en armor door snelheid. Gebruik voor genezing injector en vechten - shotgun .

11. M. Akimoto - Pilot draagt ​​een pak en een eersteklas specialist.

In het online spel te spelen Blacklight Retribution u het uiterlijk van je karakter te veranderen. Dit alles gebeurt alleen op uw verzoek.

Hier, Blacklight Retribution online, zult u hevige gevechten te zien, maar ongelooflijk mooie graphics, want het ziet er heel realistisch.

Het spel heeft een speciale functie die u toelaat om de vijand te zien door een muur.

Speel het spel Blacklight Retribution gratis, krijgen doorgegeven van maximaal missie genot.

Veel geluk in het spel Blacklight Retribution!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more