Bladwijzers

Blackshot

Alternatieve namen: Blackshot

Blackshot spel met wrede regels, die is geschreven in de stijl shooter. In Blackshot online doen huurling personages alles om hun doel te bereiken.

Blackshot Online spel neemt u mee terug in de tijd toen de wereld zal in een staat van chaos, zullen alle staten vechten voor middelen.

Je voert verschillende opdrachten, de vaardigheden van hun held te verbeteren. Jouw taak is om zijn naam te maken in het spel. In Blackshot je kunt spelen voor gratis, het enige dat je in staat zijn om geld te besteden aan wapens en andere apparatuur zal zijn.

Om te spelen Blackshot u de volgende systeeminstellingen van uw computer of laptop nodig hebt

Processor: Intel Pentium 2 GHz

Video: 256 MB

Geheugen: 512 MB

Internet: high-speed verbinding.

Registreer Blackshot uitgevoerd op de officiële website van het spel. Om dit te doen moet je:

1) ga naar de officiële website van het spel.

2) Klik op de link «Zing je nu in».

3) Voer de gebruikersnaam - de unieke naam waarmee je zal spelen.

4) Invent en schrijf wachtwoord.

5) Herhaal het wachtwoord.

6) stuur e-mail.

7) Selecteer uit de keuzelijst hun land.

8) Dial code die wordt weergegeven op uw scherm.

9) Selecteer uit de keuzelijst geheime vraag.

10) Schrijf het antwoord op de geselecteerde vraag.

11) Als u berichten wilt ontvangen op uw e-mail over de wijzigingen in het spel, zet een vinkje in het juiste vakje.

12) Lees de licentieovereenkomst van het spel en ook om een ​​vinkje in het juiste vakje te zetten. Dit bevestigt u dat u akkoord gaat met alle regels van het spel.

13) Klik vervolgens « Sing tot nu ».

Dan krijgt u toegang tot games downloaden gegeven Blackshot online.

Blackshot Online spel bestaat uit de volgende huurlingen

1) Travis Benner. Het is moeilijk stel als een klein Travis naar slagveld geweigerd tijdens de oorlog in begin van december 2033. Het werd aangenomen, opgevoed en opgeleid van huurlingen in hun ondergrondse commandoposten . Travis bewezen gevaarlijk elite. Momenteel leads squad in de strijd.

2) Vanessa Green. Aangezien haar ouders gratis kernbommen tijdens [werden gedood _25_] december 2033 Vanessa lang geleden geleerd controle bewapenen en is nu een [_25_ ] toonaangevende huurlingen op het slagveld .

3) Adam Garcia. Longtime veteraan niets Adam niet gezien of gehoord . Zei zelfs zodra hij leger gedood soldaten menselijk klonen vechten in het afgelopen decennium dat maakt het een van de meest gerespecteerde huurlingen op dit gebied. Genadeloos en onverschrokken is ervaren vechter is overmacht .

4) Kathy Finn. Ze was vrouw van de voormalige huurling een veelvoud van lasten ervaren op het slagveld. Maar wanneer haar man werd gedood verdedigen uit nucleaire vernietiging, dit vrouw besloten nemen hun brandende haat, en ga naar het slagveld. De rest van haar leven de geschiedenis zwijgt.

Wereldoorlog is altijd moeilijk geweest, mensen hebben dierbaren verloren, ging naar de voorzijde. Nu heb je de mogelijkheid om kleine voelen in die dagen, toen de belangrijkste was om te overleven.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more