Bladwijzers

Zwart Stad

Alternatieve namen: Zwart Town

Black Stad online - gratis multiplayer role-playing game, die is ingesteld in het post-apocalyptische wereld, in de stijl van cyberpunk. Black Town online zal je vertellen over de wereld die de explosie van een supernova bom overleefd. Die gebieden die overleefden werden overstroomd. Mensen hebben lang geleefd in de opvang, dan is de robots begon om nieuwe steden te bouwen. Sommige mensen geteleporteerd naar deze steden, sommigen besloten om hun eigen op te bouwen.

Online game Black Town is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 6 browser. 0, zodat ontwikkelaars niet garant voor een juiste spel in andere browsers. Sommige extra programma om het spel te installeren hoeven niet te worden gedownload.

Join Black City in het spel neemt een beetje tijd en neemt je mee in een post-apocalyptische stad. Up Zwarte stad moet u invoeren

- Autorisatie - de gebruikersnaam gewenste,

- Bijnaam - om weer te geven in het spel onder dezelfde naam zult u weten alle spelers,

- Wachtwoord, herhaal het,

- E-mail,

- Code van het beeld.

Dus je moet de gebruiker akkoord te aanvaarden en lees de regels. Vergeet niet om het juiste vakje onder andere, of je wilt je brief komen van de administratie van het project en de andere spelers. Zwarte Stad Online registratie eindigt wanneer u bevestigen uw deelname aan het spel door te klikken op de betreffende link in de email die gaat om uw opgegeven e-mailadres.

Black Stad online spel biedt je om je personage te creëren met deze eerste kenmerken:

- Force

- Endurance

- Intelligentie,

- Good luck

- Agility.

Deze eigenschappen zullen toenemen, afhankelijk van de ervaring die je krijgt. Gewoon de ervaring zal afhangen van hoe het niveau van je personage te laten groeien. Kenmerken zijn ook van invloed hoeveel munitie je personage, wat zijn slagkracht kan overdragen, en versla de vijand.

Tijdens de slag, als je het spel online te spelen Black City, op verschillende delen van het lichaam van de tegenstander verschijnt cijfers. Deze cijfers geven het percentage van vernietiging dat je het toebrengen, evenals de kans op het raken. Natuurlijk, deze cijfers geen rekening met het feit dat de vijand kan gebruiken om te ontwijken of tegenaanval. Daarvoor zul je je tegenstander te vernietigen in de ring, zal je bonussen en prijzengeld verdienen. Klap op het hoofd geeft een dubbele overwinning.

Online game Black City heeft drie soorten van de strijd afhankelijk van de afstand

- Als je tegenstander verschijnt vuist, dit luchtgevecht,

- Mes - combat melee wapen

- Gun - vuurgevecht dat de afstand beïnvloedt.

Wanneer je het spel spelen online Black City en zwerven door de gronden, dan terwijl je personage kan drie modi:

- Aggressive (rood), wat betekent dat je wilt vechten met iedereen die zullen ontmoeten en zal aanvallen zonder waarschuwing,

- Normaal (geel), voor anderen betekent het dat u zal verdedigen, en, bij gelegenheid, kan deze modus aanvallen is standaard ingeschakeld

- Vredig (groen) is het niet mogelijk om te wachten op de beurt van de tegenstander en gaan over hun bedrijf.

Black Stad online game denkt dat je de strijd verloren, indien op het moment dat je het runt schade of als je stap naar de laatste cel in de ring.

Als je speelt in de Zwarte Stad, zal de belangrijkste gevechten worden op een speciale ring. Ze komen in deze soorten

- Duel, waarbij u in staat om te vechten met ofwel een andere speler of tegen de kunstmatige intelligentie zijn, als je niet bereid bent om daar te vechten,

- Een tegen allen - voor spelers met meer ervaring, je bent tegen de

- Team Battle - aanvraag voor deze strijd vooraf diende twee groepen spelers,

- Chaos - ieder voor zich, zonder enige beperkingen op het niveau van de gevechten, duurt zo lang als er een winnaar zal zijn.

Wanneer je speelt in de Zwarte Stad, kan je in de wereld van de toekomst en word de sterkste vechter die er zijn.

 

Zwarte Stad online registratie